Nopsajalan uusi Mun-albumi soi edeltäjäänsä rytmisemmin

10.04.2015 12:01 -

Nopsajalka on julkaissut perjantaina 10. huhtikuuta uuden albumin Mun. Nopsajalka on tuottanut, äänittänyt, miksannut, soittanut, säveltänyt ja sanoittanut albumit pääosin itse. Uusi albumi sisältää myös entistä enemmän bändisoittoa.

Mun on toinen puolisko kahden täysmittaisen albumin kokonaisuudesta, jonka ensimmäinen osa Sun julkaistiin viime vuonna. Intiimin Sun-albumin vastapainoksi Mun on edeltäjäänsä tanssittavampi ja rytmisempi levy.

- Tämä kokoonpano on tehnyt töitä yhdessä nyt reilun vuoden verran  ja nyt tuntuu, että livenä Nopsajalka on ihan oikea yhtye, mies kertoo.

Albumilta on julkaistu radiolistan Top20:een noussut, ihmisten erilaisuudesta muistuttava levyn avausraita Niin kuin mä.

- Näinä ahdasmielisyyden aikoina on hyvä muistuttaa, että kaikki ihmiset on erilaisia. Varsinkin netissä lietsotaan paljon propagandaa siitä miten asiat pitää tehdä ja esimerkiksi mitä pitäisi syödä ja mitä ei. Kaikilla on kuitenkin omat juttunsa ja persoonallisuutensa, kertoo Nopsajalka kappaleen sanomasta.

Nopsajalka on helsinkiläinen artisti, muusikko ja tuottaja, joka kuuluu kotimaisen reggaen ja rytmimusiikin pioneereihin. Soolouransa ohella hän on tullut tutuksi yhtyeistä Elokuu, Soul Captain Band sekä Kapteeni Ä-ni. Vuodesta 2012 lähtien Nopsajalka on kirjoittanut ja laulanut peräti kahdeksan Top20-radiohittiä, joista neljä ensimmäistä (Soutaa huopaa, Saatilla, Tänään lähtee, Valvoo) Elokuu-yhtyeen riveissä ja neljä viimeisintä (Nautintoo, Lupaan olla, Seuraava feat. Erin, Niin kuin mä) soolona.

Kilpailut

Uusimmat