Antti Tuisku: Keneltäkään ei jää näkemättä, että Tuiskun poika on tullut takaisin

10.04.2015 10:46 -

Antti Tuiskun näyttävä paluu ei ole jäänyt keltään huomaamatta. Pian ilmestyvä uutuusalbumi on Idols-kisasta nousseelle artistille jo uran kymmenes. Radio Novan haastattelussa Antti lupaa yllätyksiä tulevalle vuodelle. Mies on iskussa.

Kuuntele lisää:

- Albumi on ollut loppumiksausta vaille valmiina jo pitkän aikaa. Me ollaan ikään kuin istuttu ja seisottu sen päällä, katsottu kalenterista, yritetty miettiä tätä kokonaiskuvaa niin, että me löydetään sille se täydellinen ajankohta. Me kyllä tiedetään se, milloin tämä levy julkaistaan. En vielä paljasta sitä tässä, salaperäinen Antti nauraa.

- Mie voin vaan sanoa sen, että ei tuu keltään kuulematta tai näkemättä, että Tuiskun poika on tullut tänä vuonna takaisin! Ei se tähän dokumenttisarjaan tänä keväänä jää. Kyllä tää matka jatkuu pitkälti loppuvuoteen ja ihmiset saa sitä jännittää, että mitä se tarkoittaa. Kaikki sen kyllä tulee huomaamaan, hän jatkaa.

Antti Tuisku – Peto on irti -dokumenttisarja aukeaa kokonaisuudessaan katsottavaksi MTV Katsomoon perjantaina 10. huhtikuuta.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat