Anssi Kela: "Vierähtäneet vuodet ovat olleet hienointa aikaani artistina"

01.04.2015 13:30 -

Anssi Kela julkaisi maaliskuun alussa uutta musiikkia, kun Nostalgiaa näki päivänvalon. Varsinainen albumi ilmestyy 15. toukokuuta.

Anssi Kela nousi takaisin parrasvaloihin keväällä 2013 julkaistulla Anssi Kela –nimisellä albumillaan. 1980-luvun popmusiikista vaikutteita ammentava levy räjäytti potin jo ensimmäisellä singlellään. Levoton tyttö –kappaleesta tuli Suomen radioiden vuoden 2013 soitetuin kappale.

- Edellinen levy oli paluu musiikillisille juurilleni, albumi jonka olen aina halunnut tehdä. Minulle jäi kuitenkin tunne, että asioita jäi vielä käsittelemättä ja halusin viedä ideoita vielä pidemmälle. Tein levyä jälleen itsekseni, joten minulla oli vapaat kädet toteuttaa myös kaikkein villeimmät ideani. Löysin matkan varrella itsestäni jälleen uusia puolia.

Tähän muovirinkulaan on puristettu lähes kaksi vuotta elämästäni. Tavoitteena oli tehdä kursailematon pop-albumi. Kun...

Posted by Anssi Kela on 16. maaliskuuta 2015


- Uuden musiikin julkaisu pistää aina miettimään. Nostalgiaa -kappale on vain taas yksi uusi biisi miljoonien muiden joukkoon. Minulle se kuitenkin on köysi, jonka varassa heittäydyn kuilun ylle - tietämättä, onko käsissäni hämähäkinseittiä vai hissikaapelia. Olen tehnyt viime vuosina valtavasti hommia musiikkini eteen, enemmän kuin koskaan aikaisemmin urallani. Jos yleisö vastaanottaa aikaansaannokseni samanlaisella innolla, jota itse olen sitä tehdessäni kokenut, niin olen hyvin onnellinen. Jos ei, niin olen silti onnellinen. Tekemäni työ on jo itsessään ollut palkinto - viimeksi vierähtäneet vuodet ovat olleet hienointa aikaani artistina. Toivottavasti työn ilo välittyy myös biisistä?, Anssi Kela kirjoitti Nostalgiaa -biisistään Facebookissa.

Kilpailut

Uusimmat