Flow Festival: Pet Shop Boys ja Shamir Helsinkiin elokuussa!

27.03.2015 11:22 -

Helsingissä 14.-16. elokuuta järjestettävä Flow Festival on kiinnittänyt legendaarisen Pet Shop Boysin ja Shamirin esiintyjälistalleen.

Pet Shop Boys saapuu Flow Festivalille Electric World Tour -kiertueellaan. Keikalla nähdään muiden muassa esiintyjien ja tanssijoiden kanssa vuorovaikutuksessa eläviä visuaaleja sekä upea valo- ja lasershow. Elektronisen pop-musiikin kenttää useita vuosikymmeniä hallinnut Pet Shop Boys on myynyt yli 50 miljoonaa albumia ja saanut tunnustusta esimerkiksi Brit Awards-palkinnoilla. Pet Shop Boys on esiintynyt Helsingissä viimeksi vuonna 2009.

Shamir on puolestaan omalla tanssittavalla musiikillaan yksi tämän hetken kiinnostavimmista ja värikkäimmistä tulokkaista. Hänen viime vuonna ilmestynyt EP:nsä Northtown keräsi laajalti ylistävää suitsutusta. Ensimmäisen kokopitkän albumin on määrä ilmestyä toukokuussa.

Sekä Pet Shop Boys että Shamir esiintyvät Flow’ssa lauantaina 15. elokuuta.

Muita varmistuneita esiintyjiä ovat Alt-J (UK), Beck (US), Belle and Sebastian (UK), Florence + The Machine (UK), Flying Lotus (US), Foxygen (US), Future Islands (US), Major Lazer (US), Róisín Murphy (IE), Run The Jewels (US), Todd Terje live (NO) ja The War On Drugs (US).

Lippuja voi ostaa Tiketistä.

Kuva: Flow Festival / Shutterstock

Kilpailut

Uusimmat