Katso paluun tehneen Don Huonot -yhtyeen upea akustinen Nova Stage -keikka

10.03.2015 18:15 -

25-vuotisjuhlien tiimoilta jälleen rivinsä kasannut Don Huonot kävi heittämässä akustisen spesiaalivedon Nova Stagella.

Don Huonot teki helmikuun lopussa näyttävän paluun, kun yhtye heitti hurmioituneen ja hehkutetun keikan Helsingin Jäähallissa Egotripin ja Maj Karman kanssa. Maaliskuun aikana on luvassa vielä muutama keikka ja bändi nähdään pariin otteeseen vielä lavoilla ensi kesän festivaaleilla.

25-vuotisjuhlansa kunniaksi jälleen aktivoitunut bändi kävi heittämässä myös akustisen triokeikan Nova Stagella.
Kalle Ahola
, Kie Von Hertzen ja Jussi Chydenius istahtivat samalla musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen haastatteluun ja kertoivat yhteenpaluun tuntuvan luontevalta.

- On kulunut kauan siitä, kun olemme viimeksi tehneet yhdessä musiikkia. Tuntui taas hauskalta vaihtelulta tulla piipahtamaan tähän bändiin.

- Kaikki me varmasti tunnemme olevamme luovalta kannalta vielä siinä vaiheessa, ettei kannata vielä ruveta menneitä muistelemaan ja mielellään tekee uutta. Samalla on kuitenkin myönnettävä, että onhan se nostalgia myös kiva juttu ja esimerkiksi kun treenikämpällä ihmiset käyttäytyvät samalla tavalla, niin tulee sellaisia hauskoja flashback-aikamatkoja - niin hyvässä, kuin pahassa, Kie pohti.

Katso keikkataltiointi haastatteluineen alta:

Nova Stage

Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen isännöimä Nova Stage on Radio Novan muutama vuosi sitten toimintansa käynnistänyt keikkastudio. Tänä aikana Nova Stage on tarjonnut lähes 200 livekeikkaa kotimaisilta ja ulkomaisilta huippuartisteilta keräten YouTubessa yli 10 miljoonaa näyttöä.

Vuoden 2014 Radio Gaalassa kunniamaininnan saanut Nova Stage kasvattaa jatkuvasti yleisöä tarjoten ainutlaatuisia live-elämyksiä radion lisäksi myös verkossa ja mobiilissa. Pääset katsomaan Nova Stage -livetaltiointeja Radio Novan Youtube-kanavalta, nettisivulta, sekä Katsomo.fi-sivustolta.

(Radio Nova)

 

Kilpailut

Uusimmat