Anssi Kela - Nostalgiaa

06.03.2015 10:47 -

Anssi Kela on julkaissut uuden kappaleen Nostalgiaa. Kyseessä on artistin ensimmäinen single vielä julkaisemattomalta studioalbumilta. Kappaleeseen on valmistunut Mirkka Kallion ohjaama musiikkivideo.

- Edellinen levy oli paluu musiikillisille juurilleni, albumi jonka olen aina halunnut tehdä. Minulle jäi kuitenkin tunne, että asioita jäi vielä käsittelemättä ja halusin viedä ideoita vielä pidemmälle. Tein levyä jälleen itsekseni, joten minulla oli vapaat kädet toteuttaa myös kaikkein villeimmät ideani. Löysin matkan varrella itsestäni jälleen uusia puolia, Anssi pohtii uutta materiaaliaan.

//

Julkaisu käyttäjältä Anssi Kela.

Anssi Kela plasi parrasvaloihin keväällä 2013 julkaistulla Anssi Kela –nimisellä albumillaan. 1980-luvun popmusiikista vaikutteita ammentava levy räjäytti potin jo ensimmäisellä singlellään.  Levoton tyttö –kappaleesta tuli Suomen radioiden vuoden 2013 soitetuin kappale. Levyä seurasi ahkera keikkailu. Nahkansa uudelleen luonut artisti keräsi ylistävää palautetta räjäyttävästä keikkakunnosta ja heittäytymisestä niin yleisöltä kuin järjestäjiltäkin. Mies kiersi bändinsä kanssa Suomea ristiin rastiin liki puolitoista vuotta, ennen kuin malttoi jäädä tauolle valmistellakseen nyt toukokuussa julkaistavaa uutta albumiaan.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat