Onko Robin suuntaamassa seuraavaksi ulkomaille? Näin vastaa poppari itse

26.02.2015 19:25 -

Poptähti Robin on merkillisen tilanteen edessä Suomessa. Hän on vain muutamassa vuodessa saavuttanut lähes kaiken mahdollisen, mitä artisti vain voi Suomessa saavuttaa. Onko nyt aika kokeilla siipiä rajojen ulkopuolelta?

Robinilla on olemassa jo ulkomailla fanittajansa. Poppari on myös esiintynyt esimerkiksi Norjassa englanniksi, joten siirtyminen kansainväliseen uraan voi olla seuraava järkevä siirto?

Kansainvälistä siirtoa tukee myös Robinin omat puheet. Hänen mukaansa uutta levyä ei ole tulossa, vaan nyt mietitään kovasti seuraavia siirtoja.

- Tänä vuonna ei ole tulossa uutta levyä. Sen puoleen pidetään pieni breikki. Otetaan tämä vuosi vähän silleen, että katotaan mitä tuleman pitää. Vähän suunnitellaan, Robin suostuu raottamaan tulevia suunnitelmiaan.



Onko nyt vuorossa ulkomaat?

- Tietysti, kun tuota ulkomaan kuviota ollaan vähän mietitty, niin mietitään vähän lisää ja viedään eteenpäin. Kaikki on vielä suunnitteluvaiheessa. Se mitä haluan sanoa: Suomea ei olla missään vaiheessa jättämässä. Suomessa tehdään suomenkielellä ja ulkomailla (jos lähdetään viemään tätä juttua eteenpäin) sit tietysti laitetaan englanninkielistä musaa heille, Robin muotoilee Radio Novan haastattelussa.



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat