Nopsajalka - Niin kuin mä

16.02.2015 12:05 -

Nopsajalka julkaisee uuden albumin huhtikuussa, josta esimakua saadaan Niin kuin mä -singlen muodossa. Oman soolotuotantonsa ohella muusikko on tuttu Elokuu-yhtyeestä.



Nopsajalan keväällä julkaistava Mun-levy muodostaa viimevuotisen Sun -albumin kanssa kokonaisuuden. Intiimin Sun-albumin vastapainoksi Mun on tanssittavampi ja entistä rytmisempi levy. Nopsajalka on tuottanut, äänittänyt, miksannut, soittanut sekä säveltänyt ja sanoittanut molemmat albumit pääosin itse.

- Näinä ahdasmielisyyden aikoina on hyvä muistuttaa, että kaikki ihmiset on erilaisia, ja on tärkeää pitää siitä kiinni. Varsinkin netissä lietsotaan paljon propagandaa siitä miten asiat pitää tehdä ja esimerkiksi mitä pitäisi syödä ja mitä ei. Kaikilla on kuitenkin omat juttunsa ja persoonallisuutensa, Nopsajalka kertoo Niin kuin mä -kappaleen sanomasta.

- Biisi sai alkunsa kotimatkalla keikalta ja se on tehty yhdessä livebändin kanssa, mikä kuuluu lopputuloksessa.

Vuodesta 2012 lähtien Nopsajalka on kirjoittanut ja laulanut peräti seitsemän Top20 -radiohittiä, joista Soutaa huopaa, Saatilla, Tänään lähtee ja Valvoo ovat Elokuu-yhtyeen riveissä. Nautintoo, Lupaan olla, Seuraava feat. Erin ovat miehen soolouran helmiä.

Nopsajalka on tämän vuoden Emma-gaalassa ehdolla Vuoden Artistiksi ja Lupaan olla -single Vuoden biisiksi. Äänestys tapahtuu täällä (radionova.fi/emmagaala).

Platinarajan ylittänyt Lupaan olla oli vuoden 2014 soitetuin kotimainen radiokappale ja se oli kesällä 2014 yhdeksän peräkkäistä viikkoa soitetuin kappale Suomen radioissa. Kappale on myös valloittanut mm. Spotify-singlelistan,  iTunes-singlelistan sekä virallisen latauslistan kärkipaikat. Spotifyssa biisiä on streamattu yli 4 miljoonaa kertaa ja kappaleen musiikkivideolla on yli 3 miljoonaa katselukertaa. Video oli Suomessa viidenneksi katsotuin musiikkivideo YouTubessa vuonna 2014.

Nopsajalka on helsinkiläinen artisti, muusikko ja tuottaja, joka kuuluu kotimaisen reggaen ja rytmimusiikin pioneereihin. Soolouransa ohella hän on tullut tutuksi yhtyeistä Elokuu, Soul Captain Band sekä Kapteeni Ä-ni.

Kilpailut

Uusimmat