Tiesitkö näitä legen-daarisia faktoja rakastetusta How I Met Your Mother -sarjasta?

06.02.2015 09:03 -

Vuonna 2005 alkanut How I Met Your Mother (suomeksi Ensisilmäyksellä) -sarja on yksi 2000-luvun suosituimmista sitcomeista. Sub esittää parhaillaan sarjan viimeistä tuotantokautta. Legen-DARY!

How I Met Your Mother - eli suomeksi Ensisilmäyksellä -sarjan viimeinen tuotantokausi pyörii parhaillaan Subin komediaputkessa perjantaisin kello 19.05. Sarjan tekeminen loppui yhdeksän tuotantokauden jälkeen vuonna 2014 ja sen loppuratkaisusta on käyty kiivasta keskustelua sarjan fanien keskuudessa.

9Gag-viihdesivusto kaivoi sarjasta 13 faktaa, jotka saattavat yllättää jopa sarjan tosifanit. Tässä niistä muutama yllättävin. 

– Barneyta esittävä Neil Patrick Harris sai jokaisesta jaksosta 210 000 dollarin palkkion, kun muu kasti joutui ”tyytymään” vain 120 000 dollariin per jakso. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että Frendit-sarjan tähdet saivat sarjan viimeisellä kaudella miljoona dollaria jaksolta!

– Lily, Ted ja Marshall esittävät sarjassa saman ikäisiä, mutta todellisuudessa Marshallia esittävä Jason Segel on kuusi vuotta nuorempi kuin Lilyä näyttelevä Alyson Hannigan ja Tediä näyttelevä Josh Radnor. Hannigan ja Radnor ovat syntyneet vuonna 1974.

– Sarjaan perustuvia kirjoja on julkaistu todellisuudessa viisi, mukaan lukien The Bro Code ja The Playbook.

Sarjan ympärille on luotu yli 20 nettisivustoa, jotka esiintyvät myös sarjassa. Näihin lukeutuvat muun muassa notafathersday.com, puzzlesbar.com, lilysinlabor.com ja theslapbetcountdown.com.

Vakiosanontansa "Suit upin" mukaisesti Barney oli pukeutunut pukuun lähes koko sarjan ajan. Hänellä oli jopa pyjamaversio puvusta. Barneylla ei ollut pukua yllään vain 12 kohtauksessa koko sarjan aikana.

Ted on treffaillut vähintään 29 naisen kanssa, joista kukaan ei ollut se äiti. 

Kuva: Sub

(Radio Nova, Giphy, 9GAG)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat