Kuva: Vappu Pimiä

Vapun resepti: Papusalaatti

03.03.2017 13:18 - Riikka Hagelin - Luettu 3 195 kertaa

Pavut ovat täynnä proteiinia ja muutenkin tosi terveellisiä ja maukkaita. Teen tätä Lähi-Idän mauin maustettua salaattia tosi usein. Syön salaattia sellaisenaan lihan tai kalan lisukkeena tai ateriana yhdessä tonnikalan kanssa.

PAPUSALAATTI

2 tlk Urtekram papusekoitusta

1 punasipuli

1 valkosipulinkynsi

2 sitruunaa ja 1 sitruunan kuori

2-3 tomaattia

1 ruukku persiljaa

1 ruukku minttua

(1 ruukku korianteria)

3-4 lorausta oliiviöljyä

suolaa ja mustapippuria

Valuta pavut lävikössä. Silppua sipulit ja yrtit pieneksi ja kuutioi tomaatit. Sekoita yhteen papujen kanssa. Raasta mukaan pestyn sitruunan kuori, purista mehu ja lisää muut mausteet sekä öljy. Sekoita ja nauti tai anna tekeytyä hetken, jolloin maut kunnolla tasaantuvat.

-Vappu

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat