Uusimmat
Suosituimmat

Kirsi Alm-Siira kommentoi dramaattista pyörtymistään suorassa TTK-lähetyksessä: "En aio katsoa"

13.03.2017 11:12 - Bauer Media / Erica Alaluusua ja Iiro Myllymäki

Kirsi Alm-Siira pyörtyi sunnuntaisessa Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä. Nainen kertoi Radio Novalle, että arvaa pyörtymisen johtuneen noroviruksesta.

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira pyörtyi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman lähetyksessä sunnuntaina. Alm-Siira oli juuri esiintynyt tanssiparinsa Marko Keräsen kanssa, kun hänen tajunsa lähti kesken tuomarikommenttien.

Lähetys keskeytettiin mainoskatkolla ja Alm-Siira pääsi lepäämään. 

"En aio katsoa"

Alm-Siira kommentoi pyörtymistään Radio Novan Aamun Aki Linnanahteelle ja Minna Kuukalle ja kertoi, että pyörtyminen johtui oletettavasti perheessä mylläävästä noroviruksesta. 

- En ole nähnyt pyörtymistä, mutten aio kyllä varmaan katsoakaan. Vaikeaa on täydellistä diagnoosia sanoa, mutta veikkaan, että jonkinlainen vatsapöpö oli liikkeellä. Yleensä en niitä saa, ja ne tulevat aika lievinä. Harvoin oksennan, mutta pöpöt yleensä poistuvat sitten muuta reittiä.

Voinnistaan huolimatta Alm-Siiran esitys sujui onnistuneesti.

- Tsemppasin itseäni aika paljon. Tein parhaani sellaisella fiiliksellä, että "kyllähän tässä nyt vaikka päällään seisoo".

Alm-Siira kertoo, että tällä hetkellä vointi on hyvä.

- Tuntuu, että itselläni tämä vain tuli ja meni. Että pitikö mennä pyörtymään, kun eihän tämä nyt ollut niin paha. Nyt tuntuu, että olo on ihan okei. Mikäs tässä, eteenpäin!

Kuuntele Radio Novan Aamua arkisin klo 6-10. Pääset liittymään Radio Novan Aamun Facebook-ryhmään tästä

(kuva: Mikko Räsänen)