Nämä kymmenen yhdyssanaa kannattaa painaa mieleen.
Nämä kymmenen yhdyssanaa kannattaa painaa mieleen.
Perjantaisessa Novan Aamussa muisteltiin ikimuistoisimpia näyttelijänsuorituksia sekä polttareita. Kolmiyhdyssanoissa Markusta tuuraavaan Kimmon suoritus on niin ikään ikimuistoinen - omalla tavallaan. Minna tekee lähetyksen lopussa paljastuksen!
Radio Novan Aamussa Minna demotta Kimmolle juhlapaniikin ja selviää että Minna ja Kimmo ovat luotetuimpien ihmisten listalla sijalla...kolme?!? Perjantaiseen tapaa (pienen tauon jälkeen tosin) mukana on myös tottaka kolmiyhdyssanat, kuuntele Iltapalat tästä!
Arvuuteltiin Kimmon top3 lempi juomia ja Minna saa pitää lomaa sääennusteista. Vappuun kuuluu erilaisia ruoka- ja juomaperinteitä mutta aina tuntuu olevan vappuna huono sää. Nähdäänkö Markusta vappuostoksilla?
Mikä kumma on peppukuvaindeksi? Kimmolta löytyy niksejä menestyksekkääseen ikkunanpesuun, mutta pimennysverhoja hän ei edelleenkään meinaa saada paikoilleen. Markus ja Minna esittävät Kimmolle tähän liittyen uhkauksen. Peilin heijastamiseen liittyvä TikTok-mysteeri ratkeaa. Mikä paikka kiristäisi Kimmon pinnaa kaikista eniten tällä hetkellä?
Kimmon ruoka- ja juomainhokit järkyttävät Markusta. Kuitenkin yhteinen sävel löydetään uusien renkaiden tuomasta ajotuntumasta. Mitkä ovat Minnan TOP3 haaveammatit? Seppälän Koulukuvien lähettämä sähköposti saa Kimmon filosofiseksi. Kolmiyhdyssanat saavat jatkoa!
Markuksen keskiviikkoinen leipävinkki on lähtenyt lentoon. Kimmo kertoo tarkat kananmunankeitto-ohjeet, joista Minna on vakuuttunut. Voisiko ovikelloihin lisätä ominaisuuden, josta tietää anopin olevan ovella? Eroottiset kolmiyhdyssanat saavat jatkoa.
Markus muistelee, kuinka Minna rökitti hänet ampumisessa. Kimmolle on tulossa mahtava viikonloppu lapsien kanssa suklaamessuilla. Kuka on Keijo?