Hallitusohjelmaan on kirjattu järjestelmän uudistaminen.
Eurojackpotia on pelattu kymmenen vuotta.
Suomi-Saksa-peli jääkiekon MM-kisoissa siirtää lottoarvonnan tavanomaista myöhemmäksi lauantai-iltana.
Vikinglottoon on luvassa uudistuksia kesäkuussa.
Kuukan mitaliveikkauksessa pieni laskuhärö... mihin soppaan leijonien pienet mausteet hukattiin? Henrik Dötterstötter ja lätkävaimo tuskin kävisivät Saulin tapaan tavisten joukossa ruokakaupassa. "Onko elämä sen arvoista, että haiset ja näytät pa'''''e? Pilveä poltteleva rastapää pakotetaan prinsessaksi ja pakkasta vastaan lähdetään nyrkit pystyssä. Maanantaiaamun parhaat palat linkistä.
Arvokasta arvokisakokemusta ja jalometallia on tarjolla, vaikka joku on vasta opintomatkalla ja joku ei osu ihan vielä ylämummoon. Mutta kuka on ampumahiihdon Katri Helena? Kuuntele urheiluasiantuntijan viitan niskaansa heittäneen Minnan arvoituksellinen kisaveikkaus ja muut torstaiaamun säröttömät vitsit.
Joukkueen kohtalo ratkesi viimeisellä minuutilla.
Onnistunut kausi kotimaassa palkittiin jatkosopimuksella.
HJK voi tänään varmistaa murskaavan ylivoimaisen Veikkausliigamestaruuteen
Digitalisoituminen muuttanut artistien tapaa tienata. Suomessa julkaistaan rahapeli, joka on tehty tiiviissä yhteistyössä kotimaisen musiikkiteollisuuden kanssa.
Apulannan uusi kappale Tivoli julkaistiin digitaalisena singlenä kautta maan perjantaina 17. heinäkuuta. Kappale kuultiin ensimmäistä kertaa Porissa pidettävässä julkistustilaisuudessa.
Apulannan uusi kappale Tivoli julkaistaan digitaalisena singlenä kautta maan perjantaina 17.7. Kappale kuullaan ensimmäistä kertaa Porissa pidettävässä julkistustilaisuudessa.
Radio Nova ja Veikkaus ovat solmineet yhteistyön, jotta Lotto kuullaan myös Radio Novassa viikonloppuisin.
Viestintävirasto kieltää lottoarvonnan Ylen kanavilla. Päätös perustuu Yleisradiolakiin, joka kieltää lähettämisen sekä sponsoroitujen ohjelmien tuottamisen Yleisradiolla.
Veikkausliigassa pelaava, nimetön pelaaja kirjoittaa uusimmassa Urheilulehdessä homoseksuaalisuudestaan. Asia on kipeä tabu urheilupiireissä, josta ei voi puhua.
Sunnuntaina 9.10 Lotossa on tarjolla viimeistä kertaa LottoPlus-lisävoittoluokat, kertoo Veikkaus.