Kuudennen asteen Kuukka odotteli pannut kuumana, mutta missä oli Aki?!? Miracle on ice vs. leima takapuoleen - Mitä ennustaa sporttivartti ja miten siihen liittyy Jäätteemäen faksi? Istu, ota hyvä asento ja laita turvavyö kiinni!
Lokakuun viimeisenä torstaiaamuna odotettiin lunta ja tarjottiin nalkutuspalveluita sekä maakuntalauluja. Kuinka kävi Radio Novan Aamun suuressa ja virallisessa lumen mittauksessa? Montako miljoonaa saa voi käyttää hautajaisiin? Kuka vaihtoi lasten naamat koulukuvassa? Saatiinko Minnan yhden naisen logiikkaan vieläkään mitään selkoa? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Keskiviikkoaamuna kuuluteltiin kansalle kaikenlaista. Kuka on Cardi B? Minkä takia pikkupöksyt jätetään kotiin? Mitä sieniä syödään tänä syksynä Suomen Sieniseuran nimistötoimikunnassa? Miltä näyttää Muumilaakson kääntöpuolella? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat yläpuolelta.
Velkaantunut pokerinpelaaja selvisi vedonlyönnistään voittajana.
Enbuske & Linnanahde Crew:n vedonlyönti jääkiekon Suomen mestarista jatkuu. Häviäjälle on luvassa erikoistehtävä joko Porissa tai Tampereella. Nyt langan päähän saatiin Pate Mustajärvi.
Tuomas Enbuske ja Aki Linnanahde ovat lyöneet vetoa siitä, kumpi jääkiekon SM-liigan finaalijoukkueista voittaa himoitun mestaruuden. Voittajalle mainetta ja mammonaa, häviäjälle puolestaan tehtävä.
Vedonlyöntiyhtiö Betsafen voittajakertoimet osoittavat, että kilpailun voittotaistelusta tulee poikkeuksellisen tiukka tällä kaudella.