Kaikkien ilmoitettujen tapausten määrä nousi kasvuun.
Uudet ominaisuudet auttavat suojaamaan nuoria seksuaaliselta kiristykseltä ja intiimien kuvien väärinkäytöltä.
Joka kolmas nainen maailmassa kokee lähisuhdeväkivaltaa. Lähisuhdeväkivalta tapahtuu pääosin piilossa ja uhreilla on korkea kynnys puhua aiheesta sekä hakea apua.
Nuoret ja keski-ikäiset naiset kokevat henkistä ja fyysistä lähi- ja parisuhdeväkivaltaa muita useammin.
Zyskowicz odotti metroa, kun hyökkääjä tuli lähietäisyydelle.
Brooke Shields kertoo kokemastaan seksuaalisesta väkivallasta uutuusdokumentissa, joka esitettiin Sundance-filmifestivaalilla.
Uutinen Texasin kouluampumisesta on koskettanut monia.
Onnettomuuden seurauksena kertojan kallo murtui kolmesta kohtaa, pikkurillin viimeinen nivel oli 70 prosenttisesti irti, keuhko oli puhennut ja hän oli saanut lukuisia muita haavoja.
Yhdysvaltalaisen Pew Research Centerin tekemän tutkimuksen mukaan kolmasosa alle 35-vuotiaista naisista sanoo joutuneensa virtuaalisen seksuaalisen häirinnän kohteeksi.
TikTokissa esitettyyn kysymykseen on tullut lukuisia vastauksia, jotka puhuvat karua kieltä naisten kokemasta turvattomuudesta.
Matti avaa kokemuksiaan Eino Saaren Miehen kosketus -kirjassa.
TikTokissa esitettyyn kysymykseen on tullut lukuisia vastauksia, jotka puhuvat karua kieltä naisten kokemasta turvattomuudesta.
Saana Emilija, 30, ajatteli joskus, että hän tekisi kaikkensa päästäkseen raiskaajaa pakoon. Kaikki meni kuitenkin toisin. Nyt hän haluaa antaa kaikille tärkeän muistutuksen.
Kun lapsi toivoo pääsevänsä lastenkotiin, voi päätellä millaiset kotiolot ovat. Kolme suomalaisnaista kertoo, miltä tuntuu pelätä omia vanhempiaan.
Kaiken kaikkiaan suhde kesti kymmenen vuotta.
Heather Locklear käyttäytyi väkivaltaisesti myös pidättämään tulleita viranomaisia kohtaan.