Zyskowicz odotti metroa, kun hyökkääjä tuli lähietäisyydelle.
Brooke Shields kertoo kokemastaan seksuaalisesta väkivallasta uutuusdokumentissa, joka esitettiin Sundance-filmifestivaalilla.
Uutinen Texasin kouluampumisesta on koskettanut monia.
Onnettomuuden seurauksena kertojan kallo murtui kolmesta kohtaa, pikkurillin viimeinen nivel oli 70 prosenttisesti irti, keuhko oli puhennut ja hän oli saanut lukuisia muita haavoja.
Yhdysvaltalaisen Pew Research Centerin tekemän tutkimuksen mukaan kolmasosa alle 35-vuotiaista naisista sanoo joutuneensa virtuaalisen seksuaalisen häirinnän kohteeksi.
TikTokissa esitettyyn kysymykseen on tullut lukuisia vastauksia, jotka puhuvat karua kieltä naisten kokemasta turvattomuudesta.
Matti avaa kokemuksiaan Eino Saaren Miehen kosketus -kirjassa.
TikTokissa esitettyyn kysymykseen on tullut lukuisia vastauksia, jotka puhuvat karua kieltä naisten kokemasta turvattomuudesta.
Saana Emilija, 30, ajatteli joskus, että hän tekisi kaikkensa päästäkseen raiskaajaa pakoon. Kaikki meni kuitenkin toisin. Nyt hän haluaa antaa kaikille tärkeän muistutuksen.
Kun lapsi toivoo pääsevänsä lastenkotiin, voi päätellä millaiset kotiolot ovat. Kolme suomalaisnaista kertoo, miltä tuntuu pelätä omia vanhempiaan.
Kaiken kaikkiaan suhde kesti kymmenen vuotta.
Heather Locklear käyttäytyi väkivaltaisesti myös pidättämään tulleita viranomaisia kohtaan.
Henkinen väkivalta saa aikaan suurta tuhoa.
Anonyymi perheväkivallan uhri kertoo Pop Sugar -sivustolla karun tarinansa vuosia kestäneestä suhteesta ja pahoinpitelykierteestä. Hän kertoo, että oli jo suunnitellut itsemurhansa.
Miss Plus Size Marjaana Lehtinen joutui suhteessaan pahoinpitelyn uhriksi. Myös uutta parisuhdetta varjosti pelko väkivallasta.
Liziane Gutierrez ja Brown pääsivät yhteisymmärrykseen korvaussummista.