Radio Novan Aamussa Minnalla on ollut viikonloppuna mahdoton tehtävä ja Aki miettii tulen rauhoittavaa vaikutusta. Parta-Markus on kipeänä ollessaan tehnyt huikean läpimurron nukkumisen saralla ja onhan luvassa myös suomen suurin, isoin ja komein postiosuus, kuuntele parhaat palat tästä!
Novan Iltapäivän uusi viikko lähti käyntiin jouluisissa tunnelmissa, vaikkakin jouluun on vielä hetki aikaa. Reilukerhossa puhuttiin #TUUMESSIIN -kampanjasta ja Lapinjärven tontin kohtalo ratkesi!
Lähetyksessä puidaan mm. viilennysvinkkejä, stressaamista, jäätelöitä, oman huoneen tarvetta ja lanseerataan vihonviimeinen Radio Novan Iltapäivän Unboxing! Mutta minkälainen on Päkmän-puikko?
Kiinnostaisiko voittaa tontti Lapinjärveltä? Nyt se on mahdollista.
Tiistai tarjoili jalkahoitovinkkejä -tai no niitä, joita ei välttämättä kannata kokeilla, alastomana siivoamista sekä tuunausta. Myös Rauman unboxing-paketti saatiin avattua, mutta oisko Anssilla vähän petraamista vielä murteen suhteen..
Onko sinulle tullut koskaan mieleen pyytää kaveria kuvaamaan, kun avaat postissa saapuneen  laatikon? Ja sitten lataamaan videon nettiin? Aika monelle on juolahtanut tämä ajatus mieleen, sillä näitä unboxing-videoita on YouTubessa jo yli 20 miljoonaa.