Radio Novan Aamussa Kimmo palaa lomiltaan ja tottakai mukana on tuliaisia. Penikset puhuttavat tuottaja-Markusta ja Minna puhuu rollareista, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamun uusi tuotantokausi saa alkunsa ja käy ilmi että Kimmon Minnalle suosittelema sarja olikin hieman haastavampi löytää ja syystäkin. Tuottaja - Markus kyseenalaistaa Minnan lihasmuistin ja Minna tuo terveisiä Ranskasta
Minna on bäk! Hän toi mukanaan tuliaisia Kimmolle ja Markukselle. Markukselta kysytään hänen top 3 limut…ja linnut? Jos aamutiimin pitäisi käydä kahdeksan vuoden ajan joka päivä jossain, mikä paikka se olisi?
Radio Novan Iltapäivässä tiimi on jälleen kasassa, kun Suvi palasi syyslomaltaan. Kaverin puolesta kyselen -osiossa jeesattiin kaveria, jolla onni ei ole koskaan myöten. Eskon synttäreitä juhlittiin jälkikäteen ja studioon ilmestyi yllätyksiä yllätysten perään - miten Esko reagoi yllätyksiin ja mitä ne olivat? Suvi toi tuliaisia reissultaan, joita Esko ja tuottaja Jenni ei osannut arvostaa ollenkaan. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa, valtakunnan kuunnelluimmassa aamuohjelmassa, vaihdellaan syyslomareissujen tuliaisia ja suunnitellaan ruiskumestarin erikoista. Aki kertoo Espanjan-reissunsa epäonnesta, ja Minna taivastelee joulukoristeiden pystyttämistä jo lokakuussa. Kuuntele jälki-istunto tästä!
Novan Iltapäivän Suvi on saapunut takaisin kotimaahan Pariisista ja Esko yrittää koko iltapäivän puhua hänelle "ranskaa".
Radio Novan Iltapäivä on tänään täynnä testosteronia kun Esko seurana Suvia tuurailee tänään Mikko Suursalmi, joka on ollut Pakaran trimmaajat ry:n jäsen.
Nainen oli jakanut ideansa Facebook-ryhmässä, joka oli tarkoitettu säästäjille.
Tuliaisten miettiminen on välillä hieman hankalaa. Onneksi Anssi ja Niina vinkkasivat mitä kannattaa ja ei kannata tuoda.
Italiasta kannattaa tuoda tuliaisiksi esimerkiksi nahkatuotteita.