Radio Novan Aamun tuottaja Markus on vääntänyt sellaiset tortut, että Akillekin maistuu. Minna aikoo tehdä perinteisesti puuroriisistä viinin ja valmistaa joulun kinkunkin mikrossa. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minnaa harmittaa tänään, kun Instagramissa ei saa nänni näkyä. Aki on nähnyt vaivaa ja suunnitellut huomisia pikkujouluja pitkän kaavan mukaan. Tarviiks isoihin pikkujouluihin edes muuta, kuin glögiä ja torttuja? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna tuo yllärit Akille ja parta-Markukselle. Akin kotona on ollut vähän kireämpi tunnelma ja Minna miettii rokottamista, kuuntele parhaat palat tästä!
Joulutortut valmistuvat nopeasti vohveliraudan avulla.
Entä mikä onkaan tämän joulun hitti?
Mikä on oikeaoppinen tapa syödä runebergintorttuja tai pitsaa? Miksi Anssin leffavinkki pilasi Niinan elokuvaillan? Ja mikä tärkeintä: mitä on röllykät? Kuuntele, niin tiedät!
Aki on palannut kertausharjoituksistaan, joten on aika kuulla hänen mielipiteensä Erika Vikmanin Umk-kappaleesta. Samaan syssyyn käydään myös SUURI torttukeskustelu ja Minnan niksinurkka aukeaa, mutta kuka on keskiverto Juha?
Unohda perinteinen luumumarmeladi ja kokeile jotain uutta.
Tänään on Radio Novan Aamussa Akitettu oikein huolella! Pikagallupissa aiheena Jussi-gaala ja kuuntelijoiden mietteitä voidaanko Aku Louhimies palkita parhaasta ohjauksesta. Kuuntelemalla selviää myös miksi Aki uhkaa näyttää takapuoltaan ja Jenni Vartiainen paljasti suorassa lähetyksessä mitä hän suostuu laittamaan suuhunsa vain kerran vuodessa.
Tänä aamuna Sipi nauroi Akin lattialle ja leipuri-Minna pohti onko Aki kuin rehellinen ruisleipä voin kanssa vai makea, superterveellinen makuelämys? Suomen Vantaalaisimmassa aamuohjelmassa mietittiin, onko ok salakuunnella ratikassa, miten Reijo-enon vatsa toimii? Vai pitäiskö vaan hankkia uusi elämä? Fantasia-osuudessa alaston nainen ja keittiöasentajat... Tiistain napakka kooste linkistä alla.
Tänä aamuna ei vielä nuijittu kevättä pöytään mutta Akin-päivän spektaakkelia suunniteltiin jo kovasti. Tortun tuotekehittely käynnistyi ja Minnan pään sisällä varastopoika lässytti vääriä viestejä. Hyvät englantilaiset humalat olivat hakusessa ja sekin tuli todettua, että lepäämällä väsymys lisääntyy varsinkin jos kuikuilee väärästä uniräppänästä. Maanantaiaamun kooste linkistä
Herkullisessa makupalassa yhdistyvät kaksi joulun klassikkoa.
Ihanan mehevä rahkatorttu sopii viikonlopun kahvihetkiin tai kesän juhliin. Säilyy hyvin kylmässä muutaman päivän.
Helmikuu on Runebergin torttujen aikaa. Tässä rukiinen versio suositusta tortuista. 
Nyt herkutellaan käärärillä. 
Tänään 5.2. vietetään J.L. Runebergin päivää.