Iltapäivästä tuttu punkkutorstai sai aikaan Lanseeraa oma torstaisi -osion, josta päästiinkin luonnollisesti selvittämään märemmän pullan salaista asetta. Mutta minkä lörpsötys sai Anssin pinnan kiristymään, ja miten päättyi Niinan munkinvettymisriita? Kuuntelemalla se selviää!
Monille suomalaisille helatorstai on vain yksi ylimääräinen vapaapäivä, mutta kuinka moni muistaa, miksi sitä vietetään?
Nova juhlistaa Anssi Kelan uutuusalbumia, soittamalla Nostalgiaa -levyn kokonaisuudessaan läpi helatorstaina klo 6-14 välisenä aikana.
Helatorstai on kirkkolain mukainen juhlapäivä, joten useimmat kaupat ovat kiinni torstaina 14.5. Helatorstain aattona kaupat ovat normaalisti auki.
Helatorstai vaikuttaa bussien aikatauluihin. Tarkat aikataulutiedot ja matkaliput saa Matkahuollosta.
Junaliikenteessä ajetaan helatorstaina sunnuntain aikataulujen mukaan. Osa junavuoroista on peruttu tai lähtöaika on muuttunut.
Anssi Kela julkaisee tämän viikon perjantaina odotetun uuden albuminsa ”Nostalgiaa” ja käynnistää samalla kevätkiertueensa bändinsä kanssa. Nova juhlistaa julkaisua viettämällä helatorstaina Kelatorstaita!
Helatorstai on kirkkolain mukainen juhlapäivä, joten useimmat kaupat ovat kiinni torstaina 29.5.2014.
Joka päivä tarvitaan lähes tuhannen luovuttajan apua, jotta verta riittäisi myös pyhäpäivisin ja viikonloppuisin.
Helsinki-Vantaalla on paljon matkustajia helatorstaiviikolla. Matkustajia kehoitetaan tulemaan ajoissa kentälle ja varautumaan  mahdollisiin ruuhkiin.
Helatorstaina bussi- ja junamatkaa suunnittelevien kannattaa tarkistaa päivä- ja vuorokohtaiset aikataulutiedot etukäteen Matkahuollosta ja VR:n sivuilta.
Kauko- ja lähiliikenteen junille on tiedossa jonkin verran muutoksia Helatorstaina.
Helatorstai 2. kesäkuuta 2011 vaikuttaa bussien aikatauluihin.