Radio Novan Aamussa Minna esittelee Suomen pysäköinnin mekan ja Kimmo tuo esiin uuden teknisen innovaation. Kuullaan myös Kimmon top3 julkiset rakennukset ja tuleeko F1 auto Helsinkiin? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa kuullaan Minnan top3 seksikkäät asut miesten päällä ja Kimmo on käynyt eläinlääkärillä tekemässä huomioita. Minna ajoitti viikonlopun kauppareissunsa maratoonareiden reitille ja annetaan myös vinkit kaikille huiputtajille, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna joutuu koston kohteeksi ja hämmentyy kovin. Tuottaja-Markus suorittaa Minnalle ja Kimmolle studiossa tieteellisen kokeen. Mutta miksi Kimmolle iskee vauvakuume? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa jaetaan säästövinkkejä kuulijoiden kanssa ja kuullaan myös Kimmon top3 uudenvuoden lupaukset. Minna kyselee tuottaja - Markukselta kannikoista, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna kertoo top3 konvehdit ja Kimmolle riittää vertaukset joulupukkiin. Disneyn Lumikki täyttää vuosia ja Minna raaputtaa selkäänsä... hetkinen MILLÄ? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa käydään tiukka keskustelu siitä voiko joulupöydässä ollakin jotain muuta kuin jouluruokaa. Minna jää miettimään rusinoita ja kuulla myös Kimmon top3 maailman keittiöt, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa käydään läpi loput Kansallisasiat ja esitetään Kimmolle top3. Minna hämmästelee uutta trendivillitystä ja Markuksen haaveet yliopisto - opinnoista kaatuivat, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa kuullaan tuottaja-Markuksen top3 työkalut ja jiiriin se ei sitten lopunvimein mene... Minna käy läpi koiramatikkaa ja Kimmo haluaa nimetä neukkareita, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa käydään läpi Kimmon eilinen lupaus Markukselle ja Minna esittelee hammaskalustoaan. Äänet studiossa puhuttaa ja kuullaan myös Kimmon top3 kodinkoneet, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa viestiboksit räjähtävät viesteistä kun Minna ja Kimmo puhuvat hapankorpuista. Studiosta käsin valitaan Suomen puuduttavin tie ja kuullaan myös Kimmon top3 seurapelit, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa palataan ajassa taaksepäin, viime viikon perjantaihin ja tyky-päivän aktiviteetteihin. Kuullaan Kimmon top3 supervoimat ja puhutaan työajoista, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo etsii piparia ja Minna taas käy läpi missä sitä rahaa nyt kannattaa säilyttää. Kuullaan tuottaja-Markuksen top3 haaveammatit mutta mikä on superhima, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo on palannut sairastuvalta. Minna tuo esiin halunsa ryijyyn ja kysytään Kimmolta top3. Urheilijoiden esittely puhuttaa myös, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa käydään läpi viikonlopun muotiasustetta sekä kokonimikaimoja. Lentokoneet puhuttavat ja kuullaan Minnan top3, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo hämmästyttää tiimiä infolla joka räjäyttää tajunnan. Käydään läpi toivotuksia ja kisaillaan kuulijoiden kanssa, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa käydään läpi viikonlopun aikana järjestettyjä Radio Nova Festivaaleja ja kuullaan myös Kimmon top3 ensitreffipaikat!