Tänä aamuna muisteltiin kuningatar Elisabethin surullisenkuuluisaa vierailua Suomen metsään. Päivän kuumottavin kysymys tuntui olevan, kuuluuko sanoa nonparelli vai nompparelli? Oman top3 pääsi kertomaan Minna, jolla oli tarkat kriteerit jäätelönvalinnassa. Kuuntele iltapalat tästä!
Kimmo on palannut lapsuuden muistoihin ja kuulijat pääsivät kertomaan omia parhaita muistojaan. Minna kertoo erikoisesta ammatista, joka on ajankohtainen. Mitkä mahtavat olla Tuottaja-Markuksen Top3 suomalaiset sketsihahmot?
Arvuuteltiin Kimmon top3 lempi juomia ja Minna saa pitää lomaa sääennusteista. Vappuun kuuluu erilaisia ruoka- ja juomaperinteitä mutta aina tuntuu olevan vappuna huono sää. Nähdäänkö Markusta vappuostoksilla?
Markusta kiinnostaa enemmän Hirvien kuin hylkeiden livelähetykset. Minnan TOP3 tv- ja elokuvaromanssit selviävät ja Kimmon auton kilometrit eivät tunnu riittävän rahtialennuksiin. Kuka muistaa elintarviketutkimuksen onnellisuustilastot?
Kimmo ottaa puheeksi ihmisten pelot ja Minnaa kiinnostaa erilaiset tuuletukset. Lähetyksessä arvuutellaan Kimmon top 3 sankariurheilijoita. Onko Radio Novasta tulossa sittenkin Radio Hirvi?
Eduskuntavaalit saatiin päätökseen eikä onnenkalsareista ollut hyötyä. Minnalla on top 3 suosikki rakennukset ja liuta miehiä yrittää arvata top ykköstä. Kuka arvaakaan tämän tänään oikein?
Radio Novan Aamussa käydään läpi faktoja (joita kukaan ei usko) Kate Winsletistä ja Kimmo tuulettaa studiossa. Kuullaan myös Minnalta ihan pikku-uutinen sekä Kimmon Top3!