Radio Novan Illan Tähtivieraana Marin haastattelussa kävi Teleks yhtyeen Pepe ja Markus. Yhtyeeltä ilmestyy perjantaina 23.2.24 seitsemäs albumi nimeltä Pähkähullu. Millainen prosessi oli tehdä kyseistä albumia, miten yhtye on laajentunut ja millainen ystävyys Pepen ja Markuksen välillä on? Nämä ja paljon muuta kuulet tästä!
Suomeen kesällä saapuva laulajatähti saa paljon kommenttia pituudestaan.
Bess kertoo, minkä kappaleen hän kuuntelee ennen jokaista keikkaansa.
Bess avaa haastattelussa Marille rituaaliaan, jolla valmistautuu keikoille. Mistä Bess on ollut teinivuosinaan tuohtunut Adam Lambertille ja mikä Maria puistattava asia on Bessin mielestä kaunis? Pakko puhua -osion aihe saa Bessin paljastamaan erään tulevan albuminsa kappaleen nimen!
Tiistain Tähtivieras Krisse Salminen kertoo Marin haastattelussa elämästään ennen stand up -komiikkaa. Näyttelijä-koomikko avaa myös suhdettaan päiväkirjoihin ja kertoo millainen työnjako hänellä ja miehellään on kotona. Kuuntele jakso ja selvitä, mitä tavanomaisesta poikkeavaa on tapahtunut Krissen shoppailureissulla Tiimarissa!
Marin haastateltavana ovat YouTubesta ja TikTokista suursuosioon pongahtaneet sometähdet Nino Ärling sekä Arttu "Ara" Laitinen. Pääosin temppuiluvideoistaan tutuksi tulleet Nino ja Ara paljastavat, millainen olisi heidän unelmavideonsa ja minkä pelon he jakavat Marin kanssa. Haastattelun lopussa Marille heitetään jännittävä haaste!
Suomeen kesällä saapuva laulajatähti saa paljon kommenttia pituudestaan.