USA:n ystävämme Janne kertoo tuoreimmat kuulumisensa lomansa alkamisen kynnyksellä. Miten maailma makaa tällä hetkellä Texasissa Haitilaisten pyrkiessä maahan ja minkälaisia suunnitelmia Jannella on komennuksensa viimeisille kuukausille? Kuuntele keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Janne Texasin Houstonista päivittää kuulumisiaan ja kertoo mistä Yhdysvalloissa nyt puhutaan, kun maa on kokonaan auki. Jannet keskustelevat myös Jannen komennuksen viimeisten kuukausien suunnitelmista. Kuuntele keskustelu tästä!
Janne otti yhteyden Suomen Texasin kirjeenvaihtaja Janneen. Houstonissa lämpötilat nousevat ja olo on kuin saunassa. Jannen Kalifornian reissusta jäi mieleen etenkin hintataso ja kauniit maisemat. Miten rokotukset etenevät jenkeissä?Kuuntele nimikaimojen keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Janne otti yhteyden Suomen Texasin kirjeenvaihtaja Janneen. Mitä hänelle kuuluu ja millainen koronatilanne on USA:ssa? Entä miten Janne aikoo juhlia, kun maailmantilanne normalisoituu? Kuuntele nimikaimojen keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Skotlantilainen Texas julkaisee uuden albumin toisena singlenä Detroit City -kappaleen.
Yli 20 miljoonaa albumia maailmanlajuisesti myynyt skottibändi Texas palaa ja julkaisee uuden levyn toukokuussa.