Radio Novan Iltapäivässä Esko ja Suvi pohtivat nukkumistyylejä, onko parempi nukkua toisen kanssa yhdellä peitolla vai pitääkö molemmilla olla oma? Suvia kummastuttaa Eskon tapa kouluttaa liikenteessä. Tänään lähetyksessä puhututti myös erilaiset hääkuvat ja rakkaustarina, jossa ei ollut yhteistä kieltä. Entä milloin se Teksti-TV nyt loppuikaan?
Radio Novan Aamussa Minna tuo tiimille pikkusuolasta ja Akin mielenpäällä on nhl - äidit. Norjalais - dj Kygo aiheuttaa (taas) keskustelua studiossa ja PartaMarkus tuo esiin virheet, joista olisi pitänyt oppia, kuuntele parhaat palat tästä!
Torstaiaamuna takastettiin minkälaisia mielenkiintoisia viestejä studioon oli saapunut yön aikana. Mitä vinkkejä Victoria Beckham antoi ikääntymistä vastaan? Aki, Minna ja kuuntelijat sotkeutuivat aamun aikana suureen alushousukeskusteluun. Mikä ihme on kalukukkaro ja voisiko ne jäädyttää "man caven" kattoon? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Lähi-idän kriisi vihdoinkin ohi, pakolaiset pääsevät koteihinsa, kolaritilastot nollissa, porilaiset bändit lopettivat musiikin tekemisen. Voi kunpa jonain päivänä tämä olisi todellisuutta.