Kokkonen julkaisi hauskan kuvan Suomen komediateatterin kulissien takaa, mikä on kerännyt paljon ihastelua sekä hämmästelyä.
Radio Novan Aamussa mietitään rilluvuosia ja millon ne ovat oikeasti takana. Minnan mieliin palautetaan hänelle esitetty serenadi ja Aki on pettynyt Farmi - ohjelman castingiin, kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Kesäaamussa Esko paljastaa kenet hän on joskus sekoittanut toiseen ihmiseen. Aamussa käydään läpi Suvin bongaama supermies ammatti. Kesäaamun vieraana Christoffer Strandberg. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!
Radio Novan Kesäaamussa jutellaan Suvin rohkeudesta. Esko ja Suvi pohtivat myös mitä kannattaa leffaevääksi ottaa vai kannattaako ollenkaan. Kesäaamun vieraana Pete Parkkonen. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!
Korona-aika on vähentänyt rajusti elokuvakäyntejä ja aiheuttanut tulonmenetyksiä elokuvateattereille.
Radio Novan Aamussa kunnioitetaan legendoja. Kesällä järjestettäviin rippileireihin täytyy tehdä hankintoja ja Aki, Minna sekä Parta-Markus valmistautuvat perunateatteriin. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Näyttelijä Sampsa Timoskainen on unelma-alallaan, vaikka kasvukivut ovat kolistelleet vuosien varrella.
Strandberg toimii seuraavan Putous-kauden juontajana.
Näyttelijä Sampsa Timoskainen on unelma-alallaan, vaikka kasvukivut ovat kolistelleet vuosien varrella.
Tänään aukeavat muun muassa Helsingin Tennispalatsi ja Itis sekä Turun Kinopalatsi. Suomen 177 elokuvateatterista 40 on jo avannut ovensa.
Novan aamussa keskustellaan karanteenin kulttuuritarjonnasta.
Tänään opittiin roppakaupalla uusia sanoja. Tiedätkö sinä esimerkiksi mitä tehdään kun littustetaan? Entäs kuinka kaukana on poronkusema? Jälleen opettavainen iltapäivä Radio Novan seurassa!
Ville Seivo on tuttu kasvo myös teatterilavoilta. Nyt hän on pääsee käyttämään myös koreografin taitojaan.
Rihanna lähetti tekstiviestejä kesken Broadway-näytelmän.
Näyttelijä Hannes Suominen kasvoi teatteriperheessä. Viime syksynä hän valloitti tanssiparketilla, tänä keväänä Peacockin sketsishow'ssa.
Anssi ja Niina puhuivat aaveista ja kummituksista sekä ottivat yhteyttä asiantuntijaan. Kuuntele toiveuusinta tästä!