Radio Novan Aamussa Aki esittää uuden imitaationsa! Kuukan sporttivartissa Minna jakaa oivaltavat näkökantansa alkavasta Karjala-turnauksesta, ja Parta-Markusta ahdistaa vaaniva keski-ikä. Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa on TikTok - haasteen lunastuksen aika kun Aki on lähetyksen ihan Minna Kuukkana. Luvassa taattua sekoilua ja villejä tilanteita, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa toivottu ja pyydetty Minnan sporttivartti ja Aki hyräilee tunnareita. Rennon jäykät juhlat on pidetty ja Landeralli tulee, oletteko valmiit? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa pöyristellään Riihimäen hylättyä sohvaa. Minna tarjoaa tuhdin paketin ja runkosarjan voittajat Akin ihmetellessä puretaanko kassit, vai pakataanko ne? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minnan möläytys kollegalle kirvoittaa tarinoita kuulijoilta ja Akin pitkään odottama sporttivartti palaa eetteriin! Jos Aki tai Minna päätyisivät Aku Ankkaan, mitkä olisivat heidän nimet? Kuuntele parhaat palat tästä!
Minna on huolissaan Akin kertausharjoitusten ohjelmasisällöstä. Lisäksi aamussa puitiin anoppiasiaa Mikael G:n sekä Minnan näkökulmasta. Lopuksi lasketeltiin laskiaisherkkujen maailmaan.
Sakura, inami ja hanami -Vai sittenkin raparperi?
Ketsuppipullo saatiin auki, mutta kenellä on korkki?
Minnan sporttivartissa on ketsuppipullo auki ja Aki haaveilee bändin perustamisesta. Mutta oliko pallo mennyt koloon?
Aki ennustaa Minnasta tulevaa aamuköpöttelijää ja toteaa samalla Minnan olevan täydellinen yhden illan juttu johtuen siitä että hän häipyisi paikalta ennen auringonnousua. Keskustelua herättää myös eettiset kivekset ja sanasokeus häikäisee Minnan näkökenttää. Ohessa myös Minnan mahtavat vinkit Tapparalle illan tulevaan peliin. Kuuntele aamun parhaat palat!
Kuudennen asteen Kuukka odotteli pannut kuumana, mutta missä oli Aki?!? Miracle on ice vs. leima takapuoleen - Mitä ennustaa sporttivartti ja miten siihen liittyy Jäätteemäen faksi? Istu, ota hyvä asento ja laita turvavyö kiinni!
Puheenaiheina muun muassa kuinka nykynuoriso vetää satavuotiaiksi kauhealla kiireellä, kauppojen tarjoukset ja punalappujen väistämätön hämäys. Minnalla on muotisilmässä rähmää, mutta miten on pidätysvaikeuksien laita? Ohessa myös mietteitä Tappara vs. KalPa- pelin loppu rähinöistä.
Kehittyykö laturaivo lenkkipolkuraivoksi kevään edetessä? Minna oppi kämmenen kautta, että nykyajan nuoriso on selvästi se fiksumpi aivastaja sukupolvi. Ohessa pohditaan myös Salkkareiden Laitelan Kallen asumisjärjestelyä ja Ismon rivoja painajaisunia. Viimeisimpänä huikea sporttivartti!
Junttilan isännän vähän villimpi yö ja Kuukan SporttiVartti. Kuka ikävöi Mäkimontun kisamakkaran ja mitalin tuoksua? Entä onko väylä auki kaikille Akeille?
Tänä aamuna oli kamina ihan mansikkana kun pakkiparimme yritti torjua herra Yrjön vierailua heti aamutuimaan.