Ariellin somekirjoitukset ovat herättäneet kiivasta keskustelua. Nyt Sofia Tuomola ottaa asiaan kantaa Voice.fi:n haastattelussa.
Ariellin somekirjoitukset ihmisen sukupuolesta ovat herättäneet kiivasta kommentointia puolesta ja vastaan.
Sini Ariell nostaa esille videollaan muun muassa yhden kritisoijan väitteen, jonka mukaan malli olisi Suomen suurin somekiusaaja.
Sini Ariell ottaa blogissaan kantaa siihen, kannattaako translapsen hormonihoitoja aloittaa niin nuoressa iässä.
Ainakin Erika Vikman, Anna Puu ja Vappu Pimiä ottivat innolla Sini Ariellin kohutun haasteen vastaan.
Ystävämme Sini kertoo Jannelle kuulumisiaan Australian kuumuudesta, jossa papat lentävät tuulen mukaan ja rokottamattomat elävät täysin eristettyä elämää. Mitä asioita Sini kaipaa eniten Suomesta? Jannen ja Sinin keskustelun pääset kuuntelemaan tästä!
Janne soitti Ystävällemme Sinille Australiaan ja kyseli kuulumisia, kuuntele ne tästä!
Nea otti yhteyden Australiaan, jossa Sini Ariell perheineen nauttii talviajasta. Millainen on Australian koronatilanne tällä hetkellä ja mikä sai Sinin totaalisesti säikähtämään pimeällä autotiellä?Kuuntele Nean ja Sinin keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Janne otti yhteyden tatuointitaiteilija Sini Arieliin. Perheen uusin hankinta on pala sademetsää ja heidän tytär opettelee puhumaan suomea. Mitä lämpömittari näyttää Australiassa? Kuuntele Jannen ja Sinin keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Janne otti yhteyden Austraaliaan, jossa asuu Sini Ariell. Miten vappu näkyy Sinin perheessä ja mitä muuta hänelle kuuluu? Lisäksi Sini kertoo ihanasta paketista, jonka hän sai seuraajaltaan. Kuuntele Jannen ja Sinin keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Janne otti yhteyden Australiaan, jossa tatuointitaiteilija ja malli Sini Ariell elää perheensä kanssa elämäänsä täysillä isojen muutosten siivittämänä. Miten tatuointibisnes sujuu toisella puolen maapalloa ja mitä Sini odottaa innolla joka aamu? Kuuntele Jannen ja Sinin keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Ariellin mukaan hän pääsee palaamaan töihin tulevana lauantaina.
Sini Ariell haaveili elämästä Los Angelesissa.
Tatuointitähti Sini Ariell halusi päästä puhumaan kokemuksistaan mahdollisimman monille ihmisille.
Australiassa asuva tatuointitaiteilija ja pin-up-malli suosittelee sosiaalisen median lakkoa myös muille.
Australiassa asuva tatuointitaiteilija ja pin up -malli toivoo, että pitkä reissu korjaisi myös parisuhteen ongelmakohtia.