Radio Novan Illan Tähtivieraana oli Aikokoneestakin tuttu laulaja Sani. Sanilta ilmestyi juuri uusi "Kaunis"-kappale ja hän avaa tarinoita kappaleen takaa. Tarkkasilmäiset voivat bongata Sanin myös suositusta "Rantabaari"-ohjelmasta ja haastattelussa artisti paljastaa hämmentävän salaisuuden vuosien takaa keikalta. Kuuntele haastattelu tästä!
Musiikkiohjelma SuomiLOVE
Susani Mahadura aloittaa yhtenä ohjelman juontajista.
Sani tuli koko kansan tietoisuuteen legendaarisen Aikakone-yhtyeen solistina, joka keikkailee edelleen ahkerasti ympäri Suomen.
Laulun virta veressäni -kirjassa Tarja Turunen käy läpi koko elämänsä. Laulaja muun muassa paljastaa, että sai vuonna 2018 aivoinfarktin.
Mahadura kertoo, ettei omista juuri mitään.
Sani putosi sunnuntai-iltana Big Brother -talosta ja laulaja kertoi Iltalehdelle, että olisi mielellään vielä jäänyt asukkaaksi.
Elokuvan maailmanensi-ilta järjestettiin perjantaina.
Sani kertoo Iltalehdelle, että joutui muuttamaan miesystävänsä kanssa pois Tampereen keskustasta häirikön takia.
Ysärisuosikki Aikakone on kokenut urallaan kommelluksia, joista huolimatta keikat on aina pystytty vetämään loppuun saakka.
Suomalainen, nelihenkinen popyhtye kertoo, että omasta tuotannosta löytyy useita suosikkikappaleita.
Katso, mikä saa Sanin hermon kiristymään.
Sani Kiivasen isä kertoi ennen kuolemaansa Sanilla olevan sisarpuolia Pohjoismaissa. Nyt Kiivanen etsii heitä sosiaalisen median avulla. 
Onko vieraita tulossa kylään ja pitsaa pitäisi tarjoilla? Harmittaako, että suurin osa pitsasta menee muiden suihin? Katso tämä niksivideo, niin sinulle jää enemmän herkuteltavaa – eikä kukaan saa koskaan tietää! 
Kaisaniemen metroasema nimetään Helsingin yliopistoksi tammikuussa 2015. Ruotsiksi nimi on Helsingfors universitet ja englanniksi University of Helsinki. Nimenmuutoksesta päätti Helsingin kaupunginhallitus huhtikuussa.
Laulaja Sani eli Saija Aartela on kulkenut pitkän 90-luvun Aikakoneen vuosista. Laulajattaren kolmas sooloalbumi Aulanko julkaistaan perjantaina 10. lokakuuta.