Nämä kymmenen yhdyssanaa kannattaa painaa mieleen.
Radio Novan Aamussa Kimmo tuo esiin virittelevät sanat ja Minna käy läpi sesonkeja. Kimmo on lämmittänyt taloa ja keskustelu ostoslistoista saa kuulijat lähettämään viestejä studioon, kuuntele Iltapalat tästä!
Tyypillisesti vuoden aikana kuolleiden henkilöiden Wikipedia-sivut kasvattavat liikennettään.
Uudella levyllä on haettu inspiraatiota muun muassa Billie Eilishista.
Nämä kymmenen yhdyssanaa kannattaa painaa mieleen.
Perjantaisessa Novan Aamussa muisteltiin ikimuistoisimpia näyttelijänsuorituksia sekä polttareita. Kolmiyhdyssanoissa Markusta tuuraavaan Kimmon suoritus on niin ikään ikimuistoinen - omalla tavallaan. Minna tekee lähetyksen lopussa paljastuksen!
Radio Novan Aamussa Minna demotta Kimmolle juhlapaniikin ja selviää että Minna ja Kimmo ovat luotetuimpien ihmisten listalla sijalla...kolme?!? Perjantaiseen tapaa (pienen tauon jälkeen tosin) mukana on myös tottaka kolmiyhdyssanat, kuuntele Iltapalat tästä!
Mikä kumma on peppukuvaindeksi? Kimmolta löytyy niksejä menestyksekkääseen ikkunanpesuun, mutta pimennysverhoja hän ei edelleenkään meinaa saada paikoilleen. Markus ja Minna esittävät Kimmolle tähän liittyen uhkauksen. Peilin heijastamiseen liittyvä TikTok-mysteeri ratkeaa. Mikä paikka kiristäisi Kimmon pinnaa kaikista eniten tällä hetkellä?
Voikkuli, Hemuli, tunneli, sirkkeli. Valtakunnan sovittelija Minna Kuukka saa tehtäväkseen listata top 3 ihottumapaikat… eikun ärsyttävät sanat. Onko Kimmo Vehviläinen vain taiteilijanimi?
Samuli Putro kertoo tuoreessa Suuret sanat -kirjassa, ettei ymmärrä hittikappaleensa suosion syytä.
Listalta löytyvät muun muassa sanat "password" ja "qwerty".
Keskiviikkona pohdittiin salaista kehonkieltä ja oltiin hyytävissä tunnelmissa. Millainen on täydellinen muna? Entä mitä tapahtuu työpaikan vessassa -vai tapahtuuko mitään?
Gordon Ramsay kiroilee käyttää f-sanaa peräti 212 kertaa uudessa ohjelmassaan. Keskimäärin mies kiroilee kerran minuutissa.
Moni kuulee etenkin englanninkielisten kappaleiden sanat väärin. Brittitutkimuksessa selvisi, että sama ongelma vaivaa myös useita englantia äidinkielenään puhuvia.
Tänään opittiin roppakaupalla uusia sanoja. Tiedätkö sinä esimerkiksi mitä tehdään kun littustetaan? Entäs kuinka kaukana on poronkusema? Jälleen opettavainen iltapäivä Radio Novan seurassa!
Keskustelu on käynyt kuumana yhteisöpalvelussa.