Kiekkolegenda Teemu Selänne kertoi Radio Novan Yöradion haastattelussa havaintonsa suomalaisesta liikenteestä.
Suomessa on parhaillaan käynnissä käpybuumi, mysteeriäänessä tapahtui jännittävä käänne ja Reilukerhossa puhutaan täyttä asiaa nuorten tekemistä podcasteista. Maistuiko Anssille uni viime yönä ja mitä kuuluu Niinan täsmäsäälle?
Keskiviikko aiheutti valtavasti mielihyvää, vaikka tavaroita heitettiinkin roskiin... Millaisen väännön mökkihöperöt saivat aikaan? Laitetaanko tilaukseen Niinan nimikoidut toppahousut sekä 'Tänään on T-paitakeli' -T-paita?
Novan Aamussa grilli ja keskustelu käy kuumana kun lähetys tehdään suorana Aamun tuottajan parta-Markuksen mökiltä! Miltä kuulostaa Kuukka järvellä ja miksi Minnan käsi on meinannut mennä Akin herkkukasseille?
Suomen elokuvasäätiö tiedottaa valtavista liikevaihdon menetyksistä.
Tiistaina selvitettiin niin säästövinkkejä kuin ihmisten vessakäyttäytymistäkin. Siis mikä on räiskäleläppä? Entä onko Tšernobylin ykkösreaktori syy, miksi Niinaa ei nähdä enää isoissa viihdeohjelmissa?!?
Aikuisten vanukkaiden syömisen syvin olemus pääsi tänään Radio Novan Iltapäivän käsittelyyn. Samassa lähetyksessa selvisi, että Niina väistelee pettymyksen tunnetta.
Luonnonperintösäätiö suojelee Suomen luontoa.
Sukat voivat näyttää hyvältä sandaaleissa. Samoin kuin mustat ja ruskeat vaatekappaleet saattavat sointua kauniisti yhteen.
Nainen oli lähtenyt reissuun ystäviensä kanssa, kun sai viestillä 12 järkyttävää sääntöä.
Ensi vuonna voimaan astuu EU-asetus, joka kieltää drone-koptereiden lennättämisen ilman asianmukaista kurssia ja tenttiä.
Esimerkiksi yläosattomissa käyskenteleminen on kielletty.
Poliisipäällikkö kirjoittaa Twitterissä, että sama kysymys toistui 24 kertaa.
Löikö Mörkö sisään? on yksi tämän kevään ja kesän suurista hiteistä.
Tiedätkö, miten lumipyryyn kannattaa varautua?
Joskus aamu on iltaa viisaampi, ja riita on parempi katkaista nukkumalla hyvät yöunet väliin.