Radio Novan Aamussa käydään läpi romanttisia mielikuvia työpaikoista ja perataan myös läpi mökin määritelmää. Minna on saanut Kimmolta jo vuosia sitten neuvon mutta mikä se oli, kuuntele Iltapalat tästä!
Bianca Xunicen sarjakuvan tarkoitus on herättää näkemään kehon toiminnot normaaleina.
Ei ole hyvä asia, jos toinen osapuoli tunnustaa rakkautensa hyvin aikaisessa vaiheessa.
Romantiikka on miesten ja naisten silmissä usein erilaista.
Toiset ne vaan ovat luonteeltaan romanttisempia kuin toiset.
Voiko ensisilmäyksellä rakastua, kysyy Esko Kasmirilta ja kuulijoilta Novan Kesäaamussa. Vastaus kirkastuu, kun koskettavat tositarina puhuvat puolestaan.
Uusien taitojen opetteleminen ja yhteisten haaveiden konkretisoiminen palauttavat romantiikan liekin takaisin suhteeseen.
Jo pienet eleet ja kehut voivat saada aikaan romanttisen tunnelman.
Aamun suurimmaksi puheenaiheeksi nousee asiantuntemus, kuka voi kutsua itseään asiantuntijaksi ja millä perusteilla? Selviää myös että Minna ei ole makean perään ja että Akia ei pahemmin Hanami pensaat kiinnosta, mutta entäs miten on romantiikan laita? Minna kyseenalaistaa Akin rakkausbiisi valintoja yhdessä kuuntelijoiden kanssa. "Nurmijärvellä ei vissiin ole tuo romantiikka kukkinut." Kansainvälisen karkkipäivän kunniaksi selviää myös kumpi voittaa karkin syönnissä, Suomi vai Ruotsi?
Kalat käyttää taitavasti hyväkseen herkkää ja romanttista puoltansa ihmissuhteissa.
Niina kannusti kuulijoita jakamaan käyttämänsä hellittelynimet lähetyksessä. Minkä nimen alta kumppanit löytyvät puhelimista, se selviää kuuntelemalla.
Romantiikka on usein niitä pieniä tekoja.
Jouluna voit nauttia yhteisestä ajasta kumppanin kanssa.
Marraskuun viimeisenä aamuna Aki laittoi tutkijavaihteen päälle ja selvitti miksi kruunupäitä fanitetaan ja miksi prinssit oikeasti saapuivat Suomeen? Mitä täti-ihmisellä oli sanottavana tutkimustuloksiin? Pitääkö junttienkin tosiaan opiskella ruotsia? Entä mitä kuuluu Tirrille? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Toisille romantiikka on pieniä tekoja, toiset ovat vieneet yllätyksen äärimmilleen.
Maanantaiaamuna Aki yritti soittaa kuuntelija-pariskunnalle romanttisen kappaleen, mutta kaivoikin itselleen balladisuon. Minna halusi nostaa esille takarivien tähdet. Kuinka alkoholi vaikuttaa kielipäähän? Mitä Pasille tapahtui Camp Noulla? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.