Iltapäivästä tuttu punkkutorstai sai aikaan Lanseeraa oma torstaisi -osion, josta päästiinkin luonnollisesti selvittämään märemmän pullan salaista asetta. Mutta minkä lörpsötys sai Anssin pinnan kiristymään, ja miten päättyi Niinan munkinvettymisriita? Kuuntelemalla se selviää!
Skorpioni on selkeästi vaikein tyyppi, jonka kanssa ei kannata lähteä suosiolla sotatantereelle.
Anssin kanssa studiossa on illoista tuttu Heidi Suomi, kun Niina on lomalla. Tänään puhututti sekä nuorison käyttämät lyhenteet että 2020-luvun statussymbolit. Mutta mikä ihme on koirien viini? Kuuntele, niin tiedät!
Anssin ilta osoittautui astetta kuumottavammaksi, kun kotitalouden KAIKKI tutit olivat kadonneet. Niinasta puhe hänen tulevasta hauta-arkusta tuntui oudolta, mutta Anssilla oli aivan selvät sävelet. Tiedätkö muuten mikä on pariskuntien suurin riidanaihe? Kohta tiedät!
Turhan tiedon torstaissa saimme mullistavaa tietoa koskien merirosvojen silmälappua. Entäs miten sujuu riitely, jos toisella ei ole ääntä? Niinalta yllättävän hyvin!
Esimerkiksi vanhojen, jo kertaalleen käsiteltyjen asioiden esiin nostamista uudelleen tulisi välttää parhaansa mukaan.
Märkä suihkun lattia tai vaatteiden viikkaaminen voi joskus olla syy riitaan.
Oikeilla keinoilla riitelykin voi parantaa parisuhdetta.
Mikä on koomisinta mitä sinulle on tapahtunut riidan päätteeksi? Tänään selvisi se, että vihaisen Niinan tulilinjalle ei ainakaan kannata joutua....
Hyvää kommunikaatiota on myös se, että osaa kuunnella, mitä toisella on sanottavanaan.
Riidan aikana on hyvä viestiä myös kehonkielellä, että olet halukas ratkaisemaan erimielisyydet.
Skorpionit eivät ole pitkävihaisia mutta tulistuvat nollasta sataan hyvin nopeasti. Leijonan räiskyvä luonne puolestaan aiheuttaa sen, että ystävät muuttuvat riidellessä pahimmiksi vastustajiksi.
Riitely ja erimielisyyksien selvittäminen paljastaa ystävyksille sen, että kaverisuhteessa kaikenlaisten tunteiden ilmaisu on sallittua.
Riita voi leimahtaa esimerkiksi siitä, kuuluuko ananasta laittaa pizzan päälle.
Kannattaa muistaa, että paras tapa testata suhteen kestävyys on haastaa se.
Näyttelijä kuvailee blogissaan, miten suuret riidat puhdistavat ilmaa parisuhteessa ja testaavat rakkautta.