Kolarikorjaamo Autoklinikan kyselytutkimuksen mukaan suurin osa tarkastaa autonsa rengaspaineet kahdesti vuodessa, mutta joka kymmenes ei koskaan.
Korvakorut saavat olla nyt näyttävät.
Kasarikorut tekevät näyttävän paluun.
Niinan hervottoman hauskat seikkailut autojen kanssa jatkuvat taas. Osaatko sinä kertoa, mitä tässä tapahtui?
Anssi on viivyttänyt renkaiden vaihtoa päivästä toiseen. Tänä aamuna talvi kuitenkin yllätti iltapäiväjuontajan ja töihin lähdöstä tuli yhtä isoa sirkusta.
Pääkaupunkiseudun poliisi muistuttaa, että nastarenkaat pitää vaihtaa kesärenkaisiin viimeistään nyt. Lain mukaan sään edellyttäessä nastarenkaita on saanut käyttää myös 13. huhtikuuta jälkeen.
Poliisi muistuttaa, että kesärenkaiden vaihtoa ei kannata kiirehtiä, vaikka keliolosuhteet sen nyt saattaisivatkin sallia.
Autoihin saa laittaa jo kesärenkaat, sillä talvirenkaiden käyttöpakko loppui. Pakollista vaihtaminen ei kuitenkaan ole.
Talvirenkaat on vaihdettava alle viimeistään 1.12. ja niitä on käytettävä lain mukaan helmikuun loppuun. Nastarenkaita on saanut käyttää 1.11. alkaen.
Talvirenkaiden vaihto on ajankohtaista. Tiet ovat jatkossa yhä useammin paikoittain jäisiä yön jälkeen. Lisäksi on hyvä tiedostaa, että kuljettajat arvioivat kelin usein vähemmän liukkaaksi kuin se todellisuudessa on.
Robin vieraili ainutlaatuisella Nova Stage -keikalla MTV:n studioilla perjantaina 15. elokuuta. Popparin elämää pääsee seuraamaan lähemmin 28.8. alkavassa Katsomo-sarjassa.
Vesiliirron välttämisen tehokkain keino on nopeuden laskeminen sateen yllättäessä. Myös hyvät renkaat ja oikea rengaspaine vähentävät vesiliirron riskiä oleellisesti.
Nastarenkaiden vaihdolla on jo kiire, sillä niiden sallittu käyttö päättyy maanantaina 28. huhtikuuta. 
Kesärenkaiden vaihdossa ei kannata kiirehtiä ja lainsäädännön mukaan nastarenkaita saa käyttää aina, kun sää tai keli sitä edellyttää, muistuttaa Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi. Kesärenkaat saa vaihtaa aikaisintaan 1. maaliskuuta lähtien.
Talvi- ja nastarenkaita saa ja tulisi käyttää aina, kun sää tai keli niin edellyttää. Liikkuva poliisi muistuttaakin, että nastarenkaita saa käyttää aina, kun liukas keli on todennäköinen. Talvirenkaita tulee käyttää joulukuun alusta helmikuun loppuun.
Helsingin poliisin mukaan sään puolesta nastarenkaiden käyttämiselle ei ole enää lain mukaisia perusteita.