Radio Novan Aamussa Minna on ihan Tanskapäissään ja Kimmolla on mielessä verottaja. Minna on edelleen huolissaan rokkareiden pukeutumisesta ja Kimmo joutuu ehkä kyseenalaistamaan isänmaallisuutensa, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa koko tiimi käy läpi eilen ajettua inssiä ja Kimmo kyselee tuottaja-Markukselta hänen käyttämistään aikamääreistä. Kimmo suututti koko toimituksen heti aamusta ja palataan vielä kerran Minnan tyttöjen mökkiviikonloppuun, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo saa jo ennen lähetystä puheluita ja Minna haluaisi kokea uuden yhdistelmälajin . Tuottaja - Markus on palannut reissuiltaan ja mietitään tulevaa inssiajoa, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa käydään tulenkatkuista keskustelua päiväyksistä sekä mietitään ilmaista valoa. Testataan jälleen uusi kisa ja ihmetellään mikä on Keravalainen minuutti, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa demotaan uusi mahdollinen kilpailu. Minna halusia ranskanmatkallaan jäätelöä ja Kimmo painii pussilakanoiden kanssa, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamun uusi tuotantokausi saa alkunsa ja käy ilmi että Kimmon Minnalle suosittelema sarja olikin hieman haastavampi löytää ja syystäkin. Tuottaja - Markus kyseenalaistaa Minnan lihasmuistin ja Minna tuo terveisiä Ranskasta
Ranskalaisen manikyyrin voi tehdä myös lyhyempiin kynsiin.
Argentiinan ja Ranskan välistä loppuottelua ovat seuranneet monet supertähdet.
Novan Iltapäivän Suvi on saapunut takaisin kotimaahan Pariisista ja Esko yrittää koko iltapäivän puhua hänelle "ranskaa".
Radio Novan Kesäaamussa ollaan jännän äärellä, sillä Esko ja Suvi juontavat ensimmäistä lähetystään yhdessä. Kesäaamussa pohditaan mm. viilennysvaihtoehtoja eikä naurulta säästytä. Studiossa mukana myös upea Anne Kukkohovi. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!
Lyttykuonoiset rodut, kuten ranskanbulldoggi, kuuluvat riskiryhjmään.
Manikyyri on helppo loihtia teipin palaa apuna käyttäen.
Reseptien maut vievät mukanaan Marokkoon, Italiaan ja Ranskaan.
Lyhyt polkkamalli on tänä syksynä trenditietoisen valinta.
Lyttykuonoiset rodut, kuten ranskanbulldoggi, kuuluvat riskiryhjmään.
Ranskalaisessa manikyyrissä kynnen valkoinen kärki korvataan nyt hopeisella lakalla.