Markuksella on tulossa isoja suunnitelmia pääsiäisenä ja suunnitelmat ovat niin isoja, että niistä kokoonnutaan pöydän ääreen. Kimmo, Minna ja kuulijat arvailevat Markuksen lempi leipää. Kasvaako pääsiäisenä nyt sitten rearuoho vai rairuoho?
Konttorin rairuohokoristelukilpailu osoittautui hyvin tasaväkiseksi, sillä yli 500 osallistujasta äänesti voittajaa 53 prosenttia. Sari Seppälä julisti tiistain lähetyksessä vielä lomalla olevan kollegan koristelukisan voittajaksi. 
Konttorin Sari Seppälän ja Annika Metsäkedon rairuohokilpailu jatkuu edelleen – tällä kertaa koristelujen merkeissä. Radio Nova piipahti Salkkareiden uuden nettisarjan kuvauksissa ja jututti näyttelijäkaartia. Mitä mieltä Salatut elämät -tähdet olivat tyttöjen sommitelmista?
Radio Novan Konttorin rairuohokisan kiperä päätös koettiin torstaina 10. huhtikuuta, kun Novan oma hortonomi K. Ignatius antoi painavan sanansa viheriön kasvatuksesta. Annika Metsäketo ja Sari Seppälä jännittivät tulosta. Katso tunnelmat studiosta!
Maanantaina 17. maaliskuuta käynnistynyt Radio Novan Suuri Rairuohokisa aiheutti stressiä viikonloppuna myös juontaja Maria Leppäselle, jonka Konttorin Annika Metsäketo valtuutti kasvustonsa väliaikaiseksi huoltajaksi.