Radio Novan Iltapäivässä Suvi pohtii töihin tuloa nyt, kun lakot vaikuttavat bensan saamiseen. Esko kertoi tarinan reklamaatiostaan, mihin hän sai vastauksen puolen vuoden kuluttua. Lisäksi jaettiin kaikille vanhemmille vinkki siitä, miten pysyä kärryillä lapsen somemaailmasta. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa käydään läpi viikonlopun aikana järjestettyjä Radio Nova Festivaaleja ja kuullaan myös Kimmon top3 ensitreffipaikat!
Kimmolla ei etene pimennysverhojen kanssa ja veden juonti askarruttaa. Onneksi Kimmo sai sentään sähkösopimuksen tehtyä alle kahdessa minuutissa. Miten Markus pärjää peili-illuusion kanssa?
Markus saa vihiä miten Wifiä voi hyödyntää paremmin ja Minnaa jännittää miten hänen peukalo pärjää poliisiasemalla. Onko hiipivät keski-ikäiset naiset valloittamassa kauppakeskukset?
Markuksella on tulossa isoja suunnitelmia pääsiäisenä ja suunnitelmat ovat niin isoja, että niistä kokoonnutaan pöydän ääreen. Kimmo, Minna ja kuulijat arvailevat Markuksen lempi leipää. Kasvaako pääsiäisenä nyt sitten rearuoho vai rairuoho?
Aamutiimi testasi uudet mämmimaut lähetyksessä. Minna miettii miten ajokortin saanti on nykyisin vaikeampaa ja Kimmon mielestä kaikki ei saisi ajaa ajokortillakaan sisämaassa. Markus miettii, että mitä Kanadannahka on?
Eduskuntavaalit saatiin päätökseen eikä onnenkalsareista ollut hyötyä. Minnalla on top 3 suosikki rakennukset ja liuta miehiä yrittää arvata top ykköstä. Kuka arvaakaan tämän tänään oikein?
Radio Novan Aamun oma sääprofeettaa astelee studioon ja kertoo koko joulun sään. Minna tiedustelee paljonko on paljon ja Akilta pääsee motko. Porttikiellot herättävät keskustelua ja tuottaja Parta-Markuksella on tuomisia mukanaan, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novassa vietettiin 20-vuotissyntymäpäiviä 12.5. Kesken lähetyksen studioon saapui yllätysonnittelut.
Akin televisioesiintyminen ei mennyt ihan putkeen.
Janne pelasti räkättirastaan varmalta kuolemalta.
Arttu ja Janne puhuivat myös Pohjois-Koreasta, laulujen hölmöistä sanoista sekä yrittäjän verotuksesta.
Tommi Lievemaan mukaan YK:n väitteitä ihmisoikeusrikkomuksista on vaikea todentaa.
Minka Kuustonen kävi Artun ja Jannen vieraana huomenna ensi-iltansa saavan Onnenonkija-elokuvan tiimoilta.
Janne laittoi ystävänsäkin rukoilemaan pizzaslicen puolesta. Minna ja Janne testasivat kahta erilaista munavoita.
Minna ja Janne jututtivat tällä hetkellä Pakistanissa majailevaa tutkijaa.