Radio Novan Päivässä Niina kertoi oudosta mausta suussaan ja myös eräästä hieman henkilökohtaisemmasta falskaamisesta, johon myös kuulijat pystyivät samaistumaan. Keski-Suomessa eletään kuin Häjyt konsanaan, sillä poliisi löysi pysäytetystä autosta suuren erän mahdollisesti väärennettyä koskenkorvaviinaa. Studiossa vieraili myös kesällä Olympiastadionin valloittava tinakenkäkuningatar Kaija Koo. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä haettiin erilaisia huonoja tapoja tai tottumuksia, joista haluttiin päästä eroon. Monissa aikuisten välisissä keskusteluissa saattaa silloin tällöin tulla keskeytyksiä, kun lapsilla on asiaa. Niina ei välttynyt kyyneleiltä, kun puhelimeen lähetetystä kuvasta paljastui ihana loppuelämää koskeva pyyntö. Kuulijamme Janne soitti studioon ja paljasti henkilökohtaisen asian itsestään, joka on aiheuttanut myös ystävien kaikkoamisen ympäriltä. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä harmiteltiin Niinan joulukuusen kuntoa ja foliohattumaiset salaliittoteoriat joulukuusista olivat valmiit. Tiluksilla- tilan Annukka Cederlöf kertoo mitä kaikkea kuuluu eläinten jouluun ja podissa kuullaan myös, miten leijona liittyi Ainon tämän viikon kohokohtaan. Niina haastatteli Mannerheimin Lastensuojeluliiton päällikköä Tatjana Pajamäkeä koskien lasten ja nuorten pahoinvointia. Kuuntele vuoden viimeinen kooste tästä!
Radio Novan Päivässä Niina sekä tuottaja-Nea saivat haasteen kuulijalta. Nykyajan reissuvihkoon päätyy tänä päivänä enemmän tietoa kuin ehkä vanhemmat tarvitsisivat ja heräteostosten hyödyllisyys jakaa mielipiteitä. Viikolla saatiin myös odottaa jännittävää perheuutista Niinaan liittyen.
Radio Novan Päivässä haettiin vinkkejä eroahdistukseen. Niina pohti kuulijoiden kanssa, miten ikääntyminen näkyy heissä. Lähetyksessä paljastui myös, että Suomesta löytyy paljon neulovia miehiä. Radio Novan joulukuu alkoi joulukalenterin avaamisella, mitä luukuista paljastuikaan? Mukana myös kuulijoiden kertomuksia siitä, missä he kuuntelevat Radio Novaa. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä etsittiin kuulijoiden tavaramerkkejä, joista heidät voi tunnistaa. Niina lapsettaa ja hän addiktoitunut erääseen tuotteeseen. Kuumassalinjassa oli aiheena yksinhuoltajuus ja loppuviikosta kuultiin myös kuulijoiden viikonlopun suunnitelmia. Uusi seksuaalirikoslaki laittaa miettimään mitä voi ja mitä ei voi jatkossa sanoa.
Radio Novan Päivässä palattiin Keskiajalle. Niina poimii myslistä pois yhden oleellisen ainesosan ja alastomuus on edelleen monelle ihmiselle tabu. Kaupassa käydessä monia nolottaa ostaa jotain tiettyjä elintarvikkeita, eikä selittelyiltä aina vältytä. Mukana myös uuden ”Pimppiheimo”-podcastin julkaisseet Piritta Hagman ja Rosanna Kulju.
Radio Novan Päivässä etsittiin kuumeisesti iphonen laturin omistajaa. Niina on ollut tapaturma-altis ja TikTok-videon kuvaukset päätyivät ikävään lopputulokseen. Viikon kohokohdassa seurattiin Hannan hyvinkin arkista ja ihanaa kohokohtaa, mitä monet lapsiperheelliset varmasti kadehtivat. Kuuntele kooste tästä!
Backman joutuu käyttämään nyt kävelykeppejä sekä nilkkatukea pienen tanssionnettomuuden vuoksi.
Radio Novan Päivässä arvuuteltiin mistä erään kuulijan ovikellon ääni on peräisin ja kuuluuko kananmunan keitinveteen laittaa suolaa. Monissa vanhoissa lastenohjelmissa on hyvin ahdistava tunnelma ja erään lastenohjelman tunnusmusiikki päättyi kuulijamme häävalssiksi. Studion ovi aukesi tällä viikolla tiuhaan tahtiin, kun vierailevina tähtinä nähtiin Anna Puu ja Robin yhdessä Viivin kanssa. Mukana myös Kirjailija, yleis- ja seksuaaliterapeutti Anja Snellmanin haastattelu koskien lasten vallan käyttöä.
Radio Novan Päivässä selvisi miten keittiönvälineitä voi hyödyntää myös lasten pukeutumiseen. Niina on hurahtanut erään eläimen eritteeseen ja kuulijamme Pete laittoi meidät pohtimaan mistä haluaisimme, että meidät muistetaan. Mukana myös Tero Vesterisen haastattelu.
Radio Novan Päivässä pohdittiin vaikuttaako täysikuu nukkumiseen. Kuulijat lähtivät nokittelemaan toisiaan ympäri Suomen ja ein sanominen on joillekin välillä todella vaikeaa. Mukana sarjasuosituksia ja univalmentaja Miia Sorannon haastattelu.
Radio Novan Päivässä käydään läpi, mitä ihmiset ottavat kotimaasta mukaan ulkomaille? Pitkälle listalle mahtuu niin lonkeroita kuin imureitakin! Kuulija vinkkaa, mistä Niinaa aamuisin vaivaavat pohjekrampit johtuvat. Studiossa vieraili myös uuden albumin julkaissut JVG, jonka kanssa keskustellaan muun muassa musamaailman maskuliinisuudesta, kuuntele Lounastunti tästä!
Radio Novan Päivässä Niinaa sijaistaneen Nanna Bhosen vieraaksi saapui iki-ihana Samu Haber. Debyyttialbuminsa juuri julkaissut Samu kertoo vastikään ymmärtäneensä, mistä elämässä on kyse. Kokenut artisti kertoo avoimesti myös suoristuspaineistaan sekä siitä, miten kappaleet rakentuivat: yksi uuden albumin hiteistä syntyi hetken inspiraatiosta auton ratissa, ja toista varten täytyi pirauttaa yhdelle Suomi-musiikin legendoista! Kuuntele haastattelu tästä!
Radio Novan Päivässä Niina soittaa kuulijalle, jonka puolisolla on erikoinen tapa syödä kiivitkin kuorineen! Puolisolla on myös juju, jolla banaanikin sujahtaa kurkusta alas kuorimatta. Kuuntele se tästä!
Radio Novan Päivässä pelattiin ”mä en oo koskaan”-peliä. Glögit ja joulunamit ovat saapuneet kauppoihin ilahduttamaan jouluihmisiä ja ylioppilaskirjoitukset tuovat pientä painetta kirjoittajien arkeen. Mukana ravitsemusterapeutti Henna Rannikon haastattelu.