Radio Novan kuuntelija Brita lähti Sitkulla reissuun kuukausi sitten. Matka sai kuitenkin odottamattomia käänteitä ja Väinö-koiralle saatiin seuraa yllättävältä taholta. Kenelle Brita haluaa lähettää lämpimät terveiset? Kuuntele reissukuulumiset tästä!
Radio Novan Päivässä vietetään hyvän olon viikkoa, ja tänään tutustuttiin tunnevyöhyketerapiaan. Niina Backmanin haastattelussa tunnevyöhyketerapeutti, homeopaatti Aili Havre-Nieminen.
Radio Novan Päivässä vietetään hyvän olon viikkoa, ja tänään saatiin vinkkejä kasvojumppaan hyvinvointiguru Marja Putkistolta.
Radio Novan Päivässä vietetään hyvän olon viikkoa, ja tänään keskusteltiin taukojen tärkeydestä aivotutkija Minna Huotilaisen kanssa.
Uuden Älä pelkää elämää -albumin 10.9.21 julkaiseva Haloo Helsinki kävi Radio Novan Päivässä Niina Backmanin vieraana. Mitä heille kuuluu ja mikä on yhtyeen seitsemännen albumin kantava teema? Kuuntele!
Radio Novan kuuntelija Brita hyppäsi Sitkuun ja lähti tien päälle ajatuksella jouluksi kotiin. Miten Britan ja Sitkun matka etenee, kuuntele!
Niina jakoi oman vinkkinsä ihmesienen käyttöön, mutta menikö se nyt taas ihan putkeen...
Tänään on jälleen se päivä, kun monet koululaiset ovat aloittaneet kuolutiensä. Millaisia muistoja se herätti Niinassa? Entä millaisten syiden takia aikoinaan on jouduttu jälki-istuntoon?
Esko Eerikäinen nosti tärkeän aiheen esiin maanantaisessa Radio Novan päivälähetyksessään.
Esko Eerikäinen välitti Radio Novan kuuntelijoiden antaman palkinnon Aira Samulinille.
Kummit Live -konsertti nähdään ajan hengen mukaisesti verkossa.
Linda Lampenius voitti laulupelkonsa Masked Singer Suomi -ohjelmassa, muttei edelleenkään pidä lauluäänestään.
Esko Eerikäisen juontama Radio Novan Päivä keskittyy välittämään lämminhenkisiä tunnelmia kuuntelijoiden terveisten kautta. Tänään kuultiin tsempit maailman toiselta puolelta sekä etsittiin hukassa olevaa biisiä koulutehtävää varten. Hyvää mieltä oli kuulijoille luonut huoltomiehen yllättävä avuntarjous sekä leipomisvinkit.
Esko Eerikäisen juontama Radio Novan Päivä keskittyy nyt välittämään ihmisten viestejä toisilleen radion kautta. Tarkoitus on parantaa kuuntelijoiden päivää ja välittää lämminhenkisiä tunnelmia terveisten kautta ympäri Suomea.
Hitlist-ohjelmaa juontaa Esko Eerikäisen lisäksi Shirly Karvinen.
Radio Novalla on suuri merkitys pariskunnalle.