Radio Novan kesäiltapäivien juontaja Esko Eerikäinen sai maistaa omaa lääkettään, kun hänet yllätettiin mielenkiintoisella puhelulla.
Myös räppäri on osallistunut nuorena laulukilpailuun, eikä se mennyt toivotusti. Sen vuoksi hän rohkaiseekin, että epäonnistuminen opettaa.
Artisti oli Esko Eerikäisen vieraana Radio Novan Kesäiltapäivässä, missä Mikael puhui aiemmista juhlimistottumuksistaan.
X Factor -kilpailun jälkeinen elämä on ollut kiireinen Saara Aallolle. Laulaja myöntää miettineensä, että olisiko aikaa täytynyt priorisoida enemmän levytysstudioon, eikä lukuisille keikoille.
Tekevälle sattuu aina välillä. Ja joskus pieni inhimillinen moka voi aiheuttaa suuremman tapahtumasarjan. Huvittavia tarinoita jaettiin Radio Novan Kesäiltapäivässä.
Inka Tiitto on tuulitunnelilentämisen maailmanmestari, joka haluaa viedä lajia Talent-kilpailussa taiteelliseen suuntaan.
Esko kysyi lähetyksessä, että onko kenelläkään muulla yhtä erikoisia maneereita kuin hänellä. Radiojuontaja sai yllättäen puhelun koko kansan tuntemalta tv-juontajalta.
Ns. "sorsamies" teki nerokkaan livahtamisen Ruisrockiin viime viikonloppuna, mutta myös muitakin ovelia tapoja on olemassa. Radio Novan kuuntelijat kertoivat Kesäiltapäivässä, miten ovat itse livahtaneet eri paikkoihin sisälle.
Alma tuli suurelle yleisölle tunnetuksi jo vuonna vuoden 2013 Idolsissa, josta kuitenkin karsiutui juuri ennen semifinaalia. Nyt kolme vuotta myöhemmin artisti on julkaissut esikoissinglen ja kansainvälistä uraa rakennetaan kovaa vauhtia.
Radio Novan suositussa Kesähittien Hautausmaa -ohjelmassa kuuntelijat äänestävät vanhoja kesähittejä haudanlepoon ja pois radiosoitosta. Raptorin 26 vuotta sitten julkaistu Oi Beibi -hitti on kuitenkin äänestetty jatkoon ennätykselliset 10 kertaa ja tänään biisistä tehtiin "kuolematon".
Kasmir kertoi Radio Novan Kesäiltapäivän haastattelussa, että haluaisi oppia tanssimaan paremmin. Entinen Hunks-tanssija Esko Eerikäinen lupautui jakamaan omat tanssitaitonsa suosikkiartistille.
Kansainvälistä uraa tekevä artisti on työstänyt tulevaa levyään Yhdysvalloissa suurien musiikkivaikuttajien kanssa. Tiimiin kuului myös tuottaja Rami Yacoub, joka on tehnyt lukuisia hittejä mm. One Directionille, Backstreet Boysille, 'N Syncille ja Britney Spearsille.
Anna Abreu kävi Esko Eerikäisen vieraana Radio Novan Kesäiltapäivässä kertomassa mm. kesän keikoistaan. Artisti kertoo odottavansa kesän festivaaleja, mutta ei ota paineita siitä, kuinka moni löytää keikapaikoille.