Radio Novan Aamussa Aki ja Minna paneutuvat nimen vaihtamiseen. Mikä olisi Minna uusi nimi ja miksi tuottaja Parta-Markus tuijottelee ihmisten verkkokellareihin. Lisäksi puhelimessa on Elastinen. Kuuntele parhaat palat tästä!
Viikko polkaistiin käyntiin Espoon luontoreiteiltä -kirjaimellisesti. Onko Niinan joulukuusi hylkiö? Entä kuka ne Kaija Koon kappaleen sanat nyt alunperin on kuullut väärin? Pitäisikö Anssin alkaa työstää mustia pieniä palleroita?
Kansalaisten terävä havainnointi johti useamman pyörävarkaan kiinnijäämiseen Espoossa. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kertoo, kuinka pyörävarkaat usein toimivat.
Novan Aamussa Minna ja Aki ovat lähettävät tuottaja-Markuksen seuraamaan terassien avautumista Helsinkiin. Minna on ollut klassisessa koulutehtävässä väliinputoaja ja Aki toimittaa legendaariset Vain Vantaan Uutiset.
Novan Aamussa perehdytään Akin herätyskelloon ja aikaisemmin viikolla tapahtuneeseen myöhästymiseen. Minna pohtii myötäjäisiä ja Aki kaupungissa liikkumisen helppoutta.
Nyt on hyvä hetki oikaista oikein kunnolla itsensä sohvalle, ja startata viikonloppu erikoispitkällä koosteella! Operaatio Ryhti etenee, ja tuottaja Markus tulee studioon kera tiedusteluraportin. Juontajapari juhlistaa perjantain kolmattatoista jakamalla tapaturmatarinoitaan. Kuuntele Aamun parhaat palat tästä!
Esko ja Antti kertovat mistä tunnistaa suomalaiset turistit maailmalla ja somen kaatuminen kauhistuttaa. Antilla ja Eskolla on traumoja facebookryhmistä.
Olivia Culpo säväytti urheilullisessa asussa.
Tänä kesänä on luvallista palata takaisin 1990-luvulle.
Pyöräilyshortsit ovat seuraava megatrendi.
Anssi vaimoineen päätti aloittaa uuden harrastuksen. Vapaa-ajan ykkösohjelmaksi valikoitui katupyöräily. Laji, joka hämmentää Niinaa ja montaa kuuntelijaakin.
Tiukat pyöräilyshortsit puetaan nyt esimerkiksi bleiserin pariksi.
Ile Uusivuori kohtasi sateisessa Skotlannissa näyn, joka ei poistu mielestä.
Rabdomyolyysi, eli lihaskudosten äkillinen vaurio voi pahimmillaan aiheuttaa jopa munuaisvaurioita.
Esimerkiksi pyöräilykypärä ja kengät ovat asioita, jotka tulis mieluiten hankkia uutena.
Näyttelijä Orlando Bloom ja Mighty-koira ovat erottamaton kaksikko.