Joka neljäs autoilija ei näytä suuntamerkkiä poistuessaan kiertoliittymästä, kertoo Liikenneturva. Myös pyöräilijöitä koskee velvollisuus näyttää suuntamerkkiä. Niin tekee kuitenkin vain joka kymmenes.
- Pyörä jäi paikalleen ja mies lensi yli, Karukoski kertoo Helsingin Sanomille.
Pyöräilyshortsit ovat monipuolisemmat kuin kuvittelit.
Radio Novan Aamussa raikaa raskas maakuntalaulu! Millainen ongelma Akilla on ja millainen tarina liittyy Minnan rasvaiseen kuvaan? Onneksi biisi menee kroppaan. Kuuntele parhaat palat tästä!
Keskiviikkona käynnistettiin yllätyksellinen juhlavastaanotto ja pureuduttiin pyöräilyn saloihin. Kuulostaako vanhojen ihmisten kiroilu samalta kuin nuorempien? Entä mikä sai Anssin voivottelemaan?
Radio Novan Aamussa Aki tunnustaa rasvanneensa takamuksen. Mikä on Minna voimalause ja minkä vinkin Aki antaa ikkunanpesuun? Entä miksi tuottaja Parta-Markuksella on tuntunut hantaaki -osastolla? Lisäksi Astral -radio on täällä taas! Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna paneutuvat nimen vaihtamiseen. Mikä olisi Minna uusi nimi ja miksi tuottaja Parta-Markus tuijottelee ihmisten verkkokellareihin. Lisäksi puhelimessa on Elastinen. Kuuntele parhaat palat tästä!
Viikko polkaistiin käyntiin Espoon luontoreiteiltä -kirjaimellisesti. Onko Niinan joulukuusi hylkiö? Entä kuka ne Kaija Koon kappaleen sanat nyt alunperin on kuullut väärin? Pitäisikö Anssin alkaa työstää mustia pieniä palleroita?
Kansalaisten terävä havainnointi johti useamman pyörävarkaan kiinnijäämiseen Espoossa. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kertoo, kuinka pyörävarkaat usein toimivat.
Novan Aamussa Minna ja Aki ovat lähettävät tuottaja-Markuksen seuraamaan terassien avautumista Helsinkiin. Minna on ollut klassisessa koulutehtävässä väliinputoaja ja Aki toimittaa legendaariset Vain Vantaan Uutiset.
Novan Aamussa perehdytään Akin herätyskelloon ja aikaisemmin viikolla tapahtuneeseen myöhästymiseen. Minna pohtii myötäjäisiä ja Aki kaupungissa liikkumisen helppoutta.
Nyt on hyvä hetki oikaista oikein kunnolla itsensä sohvalle, ja startata viikonloppu erikoispitkällä koosteella! Operaatio Ryhti etenee, ja tuottaja Markus tulee studioon kera tiedusteluraportin. Juontajapari juhlistaa perjantain kolmattatoista jakamalla tapaturmatarinoitaan. Kuuntele Aamun parhaat palat tästä!
Esko ja Antti kertovat mistä tunnistaa suomalaiset turistit maailmalla ja somen kaatuminen kauhistuttaa. Antilla ja Eskolla on traumoja facebookryhmistä.
Olivia Culpo säväytti urheilullisessa asussa.
Tänä kesänä on luvallista palata takaisin 1990-luvulle.
Pyöräilyshortsit ovat seuraava megatrendi.