Kimmo kertoo viikonlopun pulkkamäkireissusta, Minna lukee vanhoja päiväkirjojaan ja Markus tehoilee heti viikon aluksi. Tällaisilla eväillä uuteen viikkoon. Voisiko Kimmon antaa joskus loistaa tässä show:ssa?
Radio Novan Aamussa kevään ensiairut Minna on tehnyt ystävänpäiväheilatestin ja kylpytakissaan juontavan Karanteeni-Akin tiukka perhepalaveri on laittanut miehen kunnolla ruotuun! Studion filosofianurkkaukseen kutsutaan myös vanha tuttu, filosofi Akistoteles. Kuuntele parhaat palat tästä!
Viikko oli vasta lähtökuopissa ja Aki luuli jo tulleensa hulluksi. Mitkä kaupungin nimet sopivat sukunimiksi ja kenelle? Kuinka Akilla ja Minnalla oli sujunut viikonloppuna pulkkamäessä? Entä oliko kaikki valmistelut hoidettu ja treenit treenattu maakuntalauluspektaakkelia varten?
Laskiaistiistai on suomalaisille tuttu perinne, jolloin syödään hernerokkaa, pannukakkuja sekä laskiaispullia. Useille laskiainen tarkoittaa kuitenkin liikunnallista päivää, jolloin lähdetään porukalla ulkoilemaan ja pulkkamäkeen.