Petra ja Danny ovat olleet kaukosuhteessa jo liki kolme vuotta. Kilometreistä huolimatta romantiikkaa riittää, jopa näin korona-aikaan.
Artisti esiintyi jo teini-ikäisenä baarikeikoilla Tiktak-yhtyeen kanssa.
Anssi, Niina ja tuottaja Petra ideoivat omista remppakokemuksistaan uuden ohjelmaformaatin. Lisäksi selvitetään, miksi kauhuleffoja voi verrata kiihottumiseen. Mutta missä olikaan Saint Lucia, Andalucia, Santa Lucia....vai mikä se nyt oli?
Niinan kanssa iltapäivän studiossa on Mikko Suursalmi, koska Anssi lomailee. Niina ja Mikko tulkitsevat unia, ja tuottaja Piipari käy kertomassa sisäpiirin tietoa Emma Gaalasta. Mutta mikä oli syynä Niinan lomanjälkeisiin kutituksiin ja puremajälkiin? Kohta tiedät!
Passin uusimisprojekti yllätti Anssin - tällä kertaa positiivisesti. Lisäksi Niina kertoo linnunkakkakikkoja sekä vinkkejä siihen, miten suojautua rosvoilta reissussa. Tuottaja Piipari käy myös kertomassa silmälääkäritarinansa.
Skodakuskit ovat takakireitä setämiehiä, Saab -kuski on akateeminen ja Nissaneissa kuunnellaan aina Retroperjantaita. Vai miten se nyt meni? Anssin seurana studiossa tuottaja Piipari.
Kuinka paljon tunnelmaa saunaosastolla on poikien illassa liikaa ja milloin tuntemattoman kohteliaisuus voi tuntua karmivalta?
Tuottaja Piiparin kauhutarinat 1 ja 2 saavat tänään jatkoa ja nyt liikuntaan ajankohtaisessa ympäristössä. Ei heikkohermoisille!
Taskuparkkeeraus ja sauna. Ne saivat niin studion, että kuuntelijat kuumiksi. Tänään Radio Novan Iltapäivän lauteilla Anssi ja Tuottaja Petra. Löylyä lissää!
Yksi kuvista on napattu legendaarisen Tavastian takahuoneesta.
Petra keikkaili Vaasassa helteisessä säässä.
Kuva on kerännyt runsaasti kommentteja ja tykkäyksiä.
Muotia rakastava suosikkilaulaja löysi gaala-asunsa verkkokaupasta.
Tik Tak esiintyy Hartwall Arenalla 18. huhtikuuta 2019.
Hukkaan meni muun muassa Ollin hiuskoriste.
Radio Novan iltapäivän Anssi ja Niina kyselivät naisen fiiliksiä illan ottelusta.