Euroviisut järjestetään toukokuussa Ruotsin Malmössa.
Radio Novan Illan Tähtivieraana kävi Petra Gargano. Uusi kappale "Leikki"- kertoo toksisista ihmissuhteista ja artisti avaa tarinaa kappaleen nimen takaa. Teini-iästä saakka musaa tehnyt Petra kertoo Tiktakin tekemästä oppikoulusta hänelle artistiuteen. Loppuvuodesta luvassa vielä Raskasta joulua-kiertue. Kuuntele kooste tästä.
- Jukka Rintala löysi minut Savonlinnan Sokoksen casting-tilaisuudesta ja silloin mallintyöt alkoivat, Hämäläinen kertoo Viiden jälkeen -ohjelmassa.
Petra Ollista julkaistiin vastikään elämäkertakirja, jossa käydään läpi koko maailmanmestaripainijan tarina.
Garganon toinen lapsi syntyi 1. joulukuuta 2020.
Gargano sai toisen lapsensa viime vuoden lopulla.
Julkaisu on kerännyt suuren määrän onnitteluja.
Pienokaisen laskettu aika on tammikuussa.
Entinen painija kertoo tulleensa surulliseksi kortin lähettäjän puolesta.
Anssin rauhallinen aamu joutuikin myllerryksen ja hämmennyksen keskelle ja tuottaja-Petra kokee takaumia vuosien takaiseen kylpyläreissuun. Mitkä kolme kirjainta aiheuttivat hälinää hakukoneissa ja mitä löytöjä tuottaja-Petra on tehnyt nettikirppiksillä?
Julkaisu on kerännyt hurjan määrän onnitteluja.
Petra ja Danny ovat olleet kaukosuhteessa jo liki kolme vuotta. Kilometreistä huolimatta romantiikkaa riittää, jopa näin korona-aikaan.
Artisti esiintyi jo teini-ikäisenä baarikeikoilla Tiktak-yhtyeen kanssa.
Anssi, Niina ja tuottaja Petra ideoivat omista remppakokemuksistaan uuden ohjelmaformaatin. Lisäksi selvitetään, miksi kauhuleffoja voi verrata kiihottumiseen. Mutta missä olikaan Saint Lucia, Andalucia, Santa Lucia....vai mikä se nyt oli?
Niinan kanssa iltapäivän studiossa on Mikko Suursalmi, koska Anssi lomailee. Niina ja Mikko tulkitsevat unia, ja tuottaja Piipari käy kertomassa sisäpiirin tietoa Emma Gaalasta. Mutta mikä oli syynä Niinan lomanjälkeisiin kutituksiin ja puremajälkiin? Kohta tiedät!
Passin uusimisprojekti yllätti Anssin - tällä kertaa positiivisesti. Lisäksi Niina kertoo linnunkakkakikkoja sekä vinkkejä siihen, miten suojautua rosvoilta reissussa. Tuottaja Piipari käy myös kertomassa silmälääkäritarinansa.