Niina ripittää Anssia hitaasta reagoinnista kadonneen lompakon suhteen, vaikka ei Niinankaan viikko ole saanut ehkä parasta starttia. ”Tekevälle sattuu” sanotaan, mutta miten paljon voi yhdessä perheessä sattua, tätä ei Anssi, eikä kuuntelijat ymmärrä. Ajokortti nostaa myös tämän kaksikon välille oikein vedonlyönnin, mutta mikä siinä on niin epäselvää?
Asiantuntijan mukaan lika ja roiskeet kannattaa pyyhkiä heti.
Pesuväli määriytyy materiaalin mukaan.
Kirpputorilta ostettuja tekstiilejä ei kannata suoriltaan ottaa käyttöön.
Tärkein vinkki tahranpoistossa on olla ripeä.
Eläintarha muun muassa tiedottaa, että yksi pesukarhuista on jouduttu lopettamaan.
Kokkonen on usein sosiaalisessa mediassa esitellyt erilaisia luomuksiaan.
Asiantuntija muistuttaa, että jo pieni määrä shampoota riittää.
Videolla eräs TikTok-käyttäjä esittelee poikaystävänsä tyynyt.
Sauna tulisi pestä vähintään kaksi kertaa vuodessa.
Radio Novan Aamussa Minna on kyyläillyt palomiehiä kopassa ja Akin keski-ikäistymisen merkit on selvästi ilmassa. Tuottaja Parta-Markus on saanut bisnesidean ja mitä Akin naapurit pesutuvassa touhuavatkaan? Kuuntele parhaat palat tästä!
Jos hikoilu on vähäistä, rintaliivejä voi käyttää muutamia kertoja ennen pyykkiin heittämistä. Samoja liivejä ei kuitenkaan tulisi käyttää kahta päivää peräkkäin.
Toisinaan hiukset kannattaa pestä shampoolla kaksi kertaa peräjälkeen.
Sopivan pesuvälin lisäksi on tärkeää valita myös hiustenpesutuotteet oikein.
Novan Aamussa pohditaan intiimin kohtauksen kuvaamista yhdessä. Minna on löytänyt Instagramista videon, joka saa hänet tuntemaan tyydytystä ja Aki paljastaa hurjat uhkapelit nuoruudestaan.
Kun kotona vietetään nyt yhä enemmän aikaa, saattaa hiuksiakin tulla pestyä huomattavasti harvemmin. Mutta voiko siitä olla haittaa?