Radio Novan Aamussa Minna saa postia ja kirjekuoresta paljastuu Perjantailauluun liittyvää materiaalia. Aki saa tuottaja Parta-Markukselta lahjan ja puhelimen äänet aiheuttavat värinää, kuuntele parhaat palat tästä!
Mielenosoitusten tekninen toteutus pylväskiipeilyiden osalta mietitytti Akia ja Minnaa. Tähän oli kuulijalla tarjota lyömätön ratkaisu! Naistenpäivän kunniaksi Jussi pääsi yllättämään rakkaansa suorassa lähetyksessä.
Perjantailaulu goes ysäri - Minna Kuukka feat. Vantaan Günther
Ketsuppipullo saatiin auki, mutta kenellä on korkki?
Hanuri berberi pylly ja takamus! Akin perää koristaa kohta leima, mutta suunnitelmiin tulikin muutos, kuuntelemalla selviää missä mennään!
Joko kuumennusrauta kohta sihahtaa? Entä mitä saa, kun haluaa parhaan? Paljon toivotut arkistot on myös avattu, mutta kuka ne on oikein tehnyt?!?
Miksi Akilla oli niin sanottu "tatti otsassa" ja missä yhteydessä tuottaja Petran kotiovea on kutsuttu noitaluukuksi? Suurimmaksi puheenaiheeksi nousee Akin ja Minnan kuuntelijoitakin puhuttava autoreissu. Vertailussa myös mummojen yksinpuhelut keittiössä. Loppuhuipennuksena tottakai Perjantai-laulu!
Akin käyrät on Astrokuukan mukaan pahasti alaspäin ja nyt on suuri vaara sotkeutua omiin jalkoihin.... "Mitä välii!!! mulla on möllivaihe menossa...Perjantailaulu omistettiin pienelle prinsessalle ja Aki pyysi syliin. Häpeä saa Minnan huutamaan ryijy-rokotteen perään ja Oraakkeli-Aki tietää mitä sikaloiden screeneillä pyörii... Perjantain tähtihetket linkistä. Hyvää viikonloppua!
Laihtuuko, jos palelee tatti otsassa?Tarjolla jäätelöä autiomaassa, arabialaisen sairaanhoitajan kanssa... Esinaurahtajalle olisi hommia ja Arttu tietää kenen kenkä puristaa parhaiten. Koko joukko miehiä harjaa vimmastusti väylää nännille ja manageri-Aki pitää Minnaa otteessaan lomalta käsin...vakuuttaako perjantailaulu Pedron? Perjantaiaamun parhaat linkistä. Rentoa viikonloppua!
Salapoliisi Kuukka puhelinmysteerin ratkojana. Vesa Keskisen elämän uusien tuulien myötä pohditaan miten ryypätä oikein? After skin monotanssitunnelmaa haetaan perjantailauluun ja manageri Aki lupaa tarkkailla kykyä myös lomansa aikana. Perjantai aamun parhaat palat linkistä.
Minna, tuo lahtelainen himohiihtäjä kokee tulleensa Emma-gaala syrjityksi. Manageri Aki on kovin vaitonainen aiheesta ja kokee häpeää heittäytymisestä. Liukuportaat saattavat imaista sinutkin - tuottaja Petran kauhun hetket maximekossa. Perjantai aamun herkkupalat linkistä :)
Super-panda Pan Panin meriitit saavat aamukaksikkomme haukkomaan henkeä. Saako Aki illalla vaimon jalat syliin vai voittaako jääkiekko romantiikan? Minnan paistinpannun perään huudellaan ja Piia-pöllön huono einestilanne mietityttää myös
Perjantaiaamulla kävi arvovaltaisia vieraita, kun Sompion koulun 2 A -musiikkiluokan tonttukuorolaiset toivat lauluillaan joulutunnelmaa. Mutta minkälaisia bisneksiä Akilla oli kuorolaisten kanssa ja miten se liittyi Minnaan? Mitä kaikkea murentunut joulumuistio pitää sisällään? Entä mitä tapahtui, kun isit yllytettiin vesiliukumäkeen? Kuuntele aamun parhaat palat.
Aamun Radio starttaa kohti viikonloppua! Minna Kuukan sävelin, on hyvä aloittaa vapaat tai loma!