Pekka Haavisto kertoo Sunnuntaibrunssi-podcastissa, mistä DJ Pexi idea syttyi.
Samantyyppisiä suuntauksia nähdään Suomessa lähes kaikissa vaaleissa.
Tänä vuonna valintalautakunnat ovat laajemmat kuin aiemmin.
Yli puolet Alexander Stubbin (kok.) äänestäjistä sanoo, että Pekka Haaviston seksuaalisella suuntautumisella oli vähintään jonkin verran vaikutusta äänestyspäätökseen.
Radio Novan Aamussa vieraili presidenttiehdokas Pekka Haavisto. Kimmon auto reistailee ja mies päättää tämän seurauksena ryhtyä hinausauto yrittäjäksi. Painijoit vai perunii kilpailu tekee paluun, kun Tuottaja-Markus pistää Minnan ja Kimmon koville. Mutta mikä ukkeli on pistänyt studion pakan aivan sekaisin? Kuuntele Iltapalat tästä!
Vaalipäivä on 11. helmikuuta.
Presidentinvaalien toisen kierroksen ennakkoäänestys alkaa huomenna 31. tammikuuta.
Haavisto asettuu ehdolle valitsijayhdistyksen kautta.
Jäsenyys vahvistuu, kun liittymiskirja talletetaan Brysselissä.
- Rakkaus voi tulla elämään mitä yllättävimmissä paikoissa. Minulle se tapahtui Bogotassa Kolumbiassa vuonna 1997, Haavisto kertoo Me Naisille.
Antonio Flores on mukana Olen julkkis... Päästäkää minut pois -realityohjelmassa.
Vihreiden puheenjohtaja Pekka Haavisto kertoo huomaavansa herkästi, jos muita syrjitään esimerkiksi seksuaalisen suuntautumisen tai ihonvärin vuoksi.
Ilmeisesti naapuri oli kirjoittanut pariskunnalle solvauksen, josta Antonio Flores jakoi valokuvan sosiaaliseen mediaan.
Pekka Haavisto puhui puolisonsa Antonio Floresin tanssimisesta Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa.
Antonio Flores ja Disa Kortelainen kruunattiin jo toistamiseen illan parhaaksi pariksi supersuositussa Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa. Antonio paljastaa saavansa kotoa täyttä tukea tanssidebyyttiinsä.
Sauli Niinistö on Suomen seuraava tasavallan presidentti. Sauli Niinistö sai äänistä 62,6 prosenttia ja Pekka Haavisto 37,4 prosenttia.