Pate Mustajärvi vakuuttaa Ilta-Sanomien haastattelussa, että Popedan lopettamisesta ei ole tehty päätöstä.
Popedan nokkamiehen mielestä kaikkien pitäisi suhtautua ilmastonmuutokseen vakavasti.
Popeda-solistin naisystävä loukkasi niskansa kolarissa ja joutui käymään sairaalassa.
Popedan kesän keikoilla nähty taustalakana on suora kannanotto, kertoo solisti Pate Mustajärvi Ylelle.
Pate Mustajärvi haluaa, että häntä kutsutaan esiintyjäksi, ei muusikoksi.
Pate Mustajärvi arvostaa Haloo Helsinkiä.
Popeda ei lähde mukaan buumeihin, kirjoittaa Ilta-Sanomat.
Pate Mustajärvi kertoo Ylen haastattelussa olevansa ylpeä Popedan junttileimasta. Hänelle junttius ei kuitenkaan missään nimessä tarkoita ahdasmielisyyttä.
Maanantaiaamuna niputettiin kasaan viikonlopun tärkeimmät tapahtumat. Miten Minna oli selviytynyt ensimmäisestä viikonlopusta koiran kanssa? Mitä Akille tapahtui metsässä? Mikä ihme on Rimis ja miksi kaikki puhuvat siitä? Entä minkälainen viikko lähtee käyntiin, kun on seikkailut unissaan Pate Mustajärven kanssa?
Popedan legendaarinen solisti Pate Mustajärvi täyttää tänään vuosia.
Ikurin turbiini täyttää tänään 60 vuotta.
Pate Mustajärvi on Popedan ohella tehnyt omaa soolouraansa yli 30 vuoden ajan. Nyt mies julkaisee jo 10. pitkäsoittonsa. Perjantaina 27. maaliskuuta julkaistava Taivas on täynnä -albumi sisältää 13 tarinaa elämästä, ilosta, surusta, rakkaudesta, kaipuusta ja ikävästä.
Keikka keskiviikkona 15. lokakuuta juhlistaa Tampereen Solo Sokos Hotel Tornin avautumista. Mustajärvi esittää korkeuksissa ensimmäistä kertaa livenä uuden soolosinkkunsa Parempaa elämää.
Viime vuoden syyskuussa debyyttialbuminsa julkaissut Cherry & The Vipers yhtye julkaisi dueton suomirock-legenda Pate Mustajärven kanssa. Mä haluun sut -sinkun musiikkivideo kuvattiin studiolla äänitysten yhteydessä. 
Enbuske & Linnanahde Crew:n vedonlyönti jääkiekon Suomen mestarista jatkuu. Häviäjälle on luvassa erikoistehtävä joko Porissa tai Tampereella. Nyt langan päähän saatiin Pate Mustajärvi.
Enbuske & Linnanahde Crew:n studio sähköstui ja sai kourallisen äijäenergiaa, kun uuden sooloalbumin julkaiseva Pate Mustajärvi piipahti kylään.