Radio Novan Aamun Ruskaralli 2 on startannut ja ensimmäiset etapit on saavutettu. Minnalla on taas asiaa oravista, joista hän jakaa Akille uutta tietoa. Aki tietää millä Minnan saa heti suuttumaan ja Unelmahäiden uusin jakso pohdituttaa. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minnalla on Akille ja tuottaja Parta-Markukselle henkilökohtainen kysymys. Aki on viime viikolla ollut ihme hybrixissä, mutta onko hän taas palannut normaaliin mielentilaan? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa juhlitaan tänään marraskuun suurinta päivää, kun tuottaja Partahiihtäjäsissikokkidarude-Markuksen syntymäpäivä on täällä! Markus lähetetään kevyelle ekskursiolle, josta kevyenä aasinsiltana pohdinnan aiheeksi herää myös kysymys: minkälaiset varoitustarrat Akiin ja Minnaan tulisi laittaa? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamun Aki ja Minna ovat palanneet lomalta aivan Aku Ankkoina yllätyksellisen viikon äärelle. Minnan muuttopöhinät ovat täydessä vauhdissa, vaikkakin Fb-kierrätysryhmät aiheuttavat lievää päänvaivaa. Akilta toivotaan älyllistä pähkinää, mutta luvassa saattaa olla vaan Speedo-kuvia ilman Speedoja. Tervetuloa takaisin, Jälki-istunnon pääset kuuntelemaan tästä!
Radio Novan Aamussa käydään läpi mäkihypyn alkeet ja tullaan siihen lopputulokseen, että eihän se laji kovinkaan vaikea ole. Minna lähtee nuuhkien ovesta, Akilla on sarvi otsassa ja Markus on menestyksekkäästi tehnyt kansainvälisen vaikutuksen. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minnalla on takapaksissa lommo ja Aki pohtii, oliko Lahtea keksitty vielä 60-luvulla. Parta-Markus lähtee toteuttamaan suurta missiota: kauanko kuluu aikaa, kun jakaa 10 ämpäriä Helsingin keskustassa? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna tarjoaa rypäleitä Akistoteleen kölliessä marmoripedillä filosofisessa mielentilassa. Laulu- ja tanssikiellon poistuttua on aika iskeä Seija Simolat tulille ja ottaa juna Turkuun. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Olga Temosella on liekitetyt kivekset jo valmiina kun Aki ei kestä paineen alla, vaikka kerman osaakin vatkata. Minna ei jaksaisi veikeää viiniä, mutta onneksi siihenkin löytyy ratkaisu: jos et korkkaa Iken suosittelemaa viiniä, voit kuitenkin korkata Iken. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minnalla on kieli solmussa ja Aki suunnittelee palaavansa Bangkokista parin viikon kuluttua, kun etätyösuositus päättyy. Onko kadehdittavampaa kun saa olla töissä, vai kun saa tehdä etänä? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa päädytään pommipuistoon pienen nokareen kanssa, eikä raha oo muuttanut kumpaakaan ihmisenä, ei Saku Koivua eikä Markus Rinnettä. Akille ja Minnalle tulee komennus farmille ja kyseiselle ekskursiolle pitäisi nyt keksiä joku kiva nimi. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna keskustelevat työssä jaksamisen merkityksestä ja listaavat kuumimmat sukkahousuniksit. Norjassa rähistään kun maailma aukeaa ja Minnakin oli pilkkuun asti baarissa. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa käydään läpi kuinka kosinta kuuluu hoitaa puuskuttaen ja tukehtuen kihlasormukseen. Minna vinkkaa miten ollaan pöydällä aktiivisesti ja Aki toivoo, että ois kaljaa Markuksen jakaessa loppuviikon ruokavinkit. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on taas nukkunut alasti ja Aki tirkistelee hihnoille. Markuksen varhaiskeski-ikäisyys lävähtää silmille, mutta onneksi tilanteeseen löytyy täysin hyvä ratkaisu. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aki jemmaa ryyninsä todella huonoon piilopaikkaan ja Markus tarjoaa väärän kanavan mehukeittoa. Minna löytää kuvia vuosien takaiselta kielimatkaltaan. Kuka niin edestä, kuin takaakin kuvattu Fabio on? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa mietitään kuka pystyy olemaan panematta, kun tarjolla on kaikkea Sex on the Beachista Ex on the Beach - After Skihin. Minna esittelee Vain Turun Uutisten uuden tunnarin ja Parta-Markuksen ruokavinkin jälkkäriksi suositellaan Akin hävikkibissejä. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa pohditaan studion uutta sisustusta niin ergonomian, anatomian kuin lobotomiankin lähtökohdista. Lisäksi Markuksen empiirinen tutkimus liittyen horoskooppeihin tuo syvempää perspektiiviä Minnan ja Akin tähtimerkkeihin, joihin liittyy vahvasti tosimies ja vesimeloni. Kuuntele Jälki-istunto tästä!