Romantikko-Aki iskee jälleen! Kuopion suunnalta kyseltiin hyviä menovinkkejä treffeille ja totta kai Aki niitä antaa. Minnaa eivät kuitenkaan nämä vinkit ihan vakuuta. Nurmijärvi niittää mainetta missirintamalla ja viikon tauon jälkeen selviää myös mitä Vantaalle kuuluu!
Helsingin kaupunkikuvan tulevat muutokset puhuttavat Novan Aamussa. Akilta voisi löytyä ratkaisu kipinän saamiseen kammarin puolelle ja Minna paljastaa hyvien unien saamisen salat. Mistä löytyvät kuivan maan oravat?
Ruskaralli 2019 saavutti maaliviivan Rovaniemellä Lordin aukiolle! Matkamittarin mukaan takana on yli 1500 kilometriä ja asuntoautoilu alkoi pikku hiljaa iskostua Akille ja Minnalle. Ensi viikolla on taas uudet kujeet ja vuoden 2020 Ruskarallia odotellessa!
Ruskarallin neljäs päivä lähti Oulun torin kautta Kemiä kohti. Aki pääsi kerrankin motkottamaan Minnalle, kun Minnan minuutti ei ollutkaan ihan minuutti. EU:n kanisterit herättivät tunteita kuulijoiden kesken ja Akilla koodikieli ei oikein toimi.
Ruskarallin kolmas päivä lähti käyntiin Kuopiossa, josta moottorimarssi jatkoi matkaansa kohti Viitasaarea. Minna törmäsi vanhoihin tuttuihin ja Akin unirutiinit ovat ihmetyttäneet oikein todenteolla. Navigaattori siirtyi Minnalta Akin haltuun, mutta eihän sekään mennyt niin kuin oli suunniteltu.
Aki ja Minna lähtivät valloittamaan Suomea kauan odotetun Ruskarallin tiimoilta paikkakunta kerrallaan! Tänään liikkeelle lähtenyt Ruskaralli suuntasi Lahteen ja tästä Kouvolan kautta Joensuuta kohti. Mitkä olivat päivän polttavimmat puheenaiheet? Kuuntele!
Tervetuloa Akin datakorneriin ja 'kansi auki- puhelinten' pariin. Minna varoitti Akia ensi viikolla alkavasta rykimäajasta ja lisäksi luvassa on myös uutisia Vantaalta. Sanontaan "Mies eikä mikään marjanpoimija" etsittiin kuulijoiden avulla naisversiota. Aamun parhaat palat tästä!
Minna on saanut jostain kylmää, eikä tiedä mistä. Aki taas kävi Nurmijärvellä ajelemassa ja lukemassa postilaatikoita ja tässä kohtaa vuotta Minna haluaisi olla kärpäsenä katossa Suomen sieniseuran nimistötoimikunnassa. Kuuntele Aamun parhaat palat tästä!
Kuuntelijan sulkeminen ruumisarkkuun, uskomattomia sattumuksia ja rutkasti naurua – mm. tästä vuosi 2016 koostui Radio Novan Iltapäivässä. Kuuntele kooste iltapäivälähetyksen ikimuistoisista hetkistä vuonna 2016!