Esimerkiksi kerraston materiaaliin kannattaa kiinnittää huomiota.
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna etsivät Suomen kylmintä paikkaa ja tulevaisuuden jäähallit sekä parhaimmat uniasennot puhututtavat. Ja mikä saakaan Minnan syvään meditatiiviseen tilaan? Kuuntele parhaat palat tästä!
Mikko Leppilampi viihdytti suomalaisia viime syksynä salaperäisenä Pakkasena.
Esimerkiksi kerraston materiaaliin kannattaa kiinnittää huomiota.
Niina jakaa parhaat vinkit pakkasesta selviytymiseen ja Anssilla menee teinien pukeutumistrendit pikkasen tunteisiin. Torstaina pohditaan myös sitä, hössöttävätkö nykypäivän vanhemmat enemmän kuin aikaisemmin ja vihataanko helsinkiläisiä pääkaupunkiseudun ulkopuolella?
Pakkanen lienee kauden suurimpia mysteerinimiä.
Ilmatieteenlaitos antoi pakkasvaroituksen ja selittää asiaa nyt YouTubeen lataamalla videolla.
Kylmät kelit eivät ole jokaisen suosikkeja.
Pimeällä ja kylmällä säällä ulos lenkille lähtö voi tuntua vähintäänkin ankealta. Ulkoilua ei kuitenkaan kannata jättää välistä, sillä keho kiittää viileän ilman treenistä.
Kylmenevät ilmat saavat terveen ja normaalinkin ihon oireilemaan. Talvi-iho vaatiikin tehostettua huolenpitoa.
Pakkasella kerrostaminen on todella tärkeää.
Oymyakon kylässä ei tarkene ilman kunnollisia toppavaatteita.
Paukkupakkaset voivat olla koettelemus herkälle kasvojen iholle. Muista siis suojata iho oikein.
Helmikuu oli lämpöoloiltaan lähes vuoden takaisen helmikuun toisinto eli oli harvinaisen lauha. Myös koko talvi jää tilastoihin harvinaisen lauhana. Myös lunta oli vähemmän kuin tavallisesti, kertoo Ilmatieteen laitos.
Ilmatieteen laitoksen mukaan maanantain ja tiistain välisenä yönä lämpötila laski Lapissa pakkasen puolelle useammalla havaintoasemalla. Alin lämpötila, -6,2 astetta, mitattiin tunturin laella sijaitsevan Kilpisjärvi Saanan havaintoasemalla.
Radio Nova sai lisätietoa viime lauantaina maata kuohuttaneesta tapauksesta, jossa rahaton, sisävaatteissaan oleva nuori poika hytisi paleltumavaarassa pysäkillä Helsingin Maunulassa. Jaana Ahtiainen haastatteli nuorukaisen kyytiin noukkinutta Pia Jacobsia, joka on saanut kiitosta välittämisestään kansalaisilta ympäri maan.