Käydään läpi surkeimpia säästövinkkejä ja pohditaan kuulostavatko sanat paremmalta englannin kielellä. Minna kysyy Kimmolta hänen lempiaamupalaansa, mikä löytyy top 3 kärjestä?
Radio Novan Aamussa arvuutellaan, mitä Minnalla on kädessä? Aki painoi eilen amatöörivirheitä sellaisella sarjatulella, että laatikosta piti kaivaa punaiset nahkahansikkaat. Parta-Markuksen tarjoilema viikonlopun ruokavinkki on niin herkullinen, että se oikein hyppää suuhun! Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa ParkkiPatella on hervoton liikevaihto ja Aki iskee perseensä rakkauden tyynyliinalle. Minna kelailee alasti nukkumisen terveyshyötyjä ja kysymys kuuluukin, onko parempi nukkua alasti vai pöksyt jalassa? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa kuullaan kauan odotettu Kuukan data ja Aki miettii postia. Käydään läpi myös Akin ja tuottaja parta - Markuksen pelailut ja onnitellaan synttärisankaria, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki miettii sänkyjen kestävyyttä ja Minna kammoaa reunoja. Akin perheen Pipsa - koira on gonahtanut ja parta-Markus heittäytyy pelaamaan, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Akin juontoparina on poikkeuksellisesti Shirly Karvinen. Studiossa piipahtaa myös tuottaja parta - Markus ja asiat menevät loppujen lopuksi todella oudoiksi, kuuntele parhaat palat tästä!
Tiistaipäivä alkoi haistellen studion ilmaa. Mitä yhteistä on ihmisellä ja porkkanalla? Kuinka pahasti Akille oli käynyt eilen padel-treeneissä? Mikä ovat sopivia nimiä autoille? Kuinka kosteaa hommaa keilaus on? Kuuntele tiistaiaamun parhaat palat.
Tiistaiaamuna studiossa istuivat Hype-veteraanit. Vai olivatko ne sittenkin Donald Linnanahde ja Sauli Kuukka? Kansa janosi asiantuntija Kuukan lentopallokatsausta. Minkä uuden harrastuksen Aki oli löytänyt? Minkälaista vitsiä heittivät Trump ja Niinistö? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat yläpuolelta.
Radio Novan Kansalaiskopteri lennätti Marin ja Jannen, kahden kesken, helikopterilla kohti Imatraa ja upeaa Saimaata.