Olavi Uusivirran showssa voi roikkua katosta ja tapahtua muuta hullua.
Tällä viikolla juhlistetaan seksuaalista monimuotoisuutta Priden merkeissä.
Kuvan taustalla on vakavampi kannanotto.
Uusivirta julkaisi 8. maaliskuuta uuden kappaleen.
Hashtageista päätellen kaksikko on kuvaamassa uutta Nyrkki-nimistä sarjaa.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Tällä kertaa äänessä on Olavi.
Laulaja myöntää itse altistaneensa itseään seksuaaliselle häirinnälle keikoillaan.
Muusikko kertoo, että monet yllättyvät hänen keikkojensa vimmaisesta latauksesta.
Olavi-albumi palkittiin vuoden rocklevynä viime viikonloppuna järjestetyssä gaalassa. Kyseiseltä albumilta löytyvään kappaleeseen julkaistiin nyt musiikkivideo.
Olavi Uusivirta on julkaissut ensimmäisen singlen helmikuussa julkaistavalta Olavi-albumiltaan. Uuden singlen nimi on Tanssit vaikka et osaa.
Musiikkielokuva Ollaan vapaita saa ensi-iltansa 7.8.2015. Sitä tähdittävät Maria Ylipää, Riku Nieminen, Anu Sinisalo, Johannes Brotherus, Pihla Maalismaa, Peter Kanerva ja Timo Tuominen. Elokuvan ohjaa Oskari Sipola, joka on ohjannut muun muassa Elokuu-elokuvan ja tv-sarjan Märät säpikkäät.
Ikuiset lapset -albumin tuorein single Mannerlaatat on saanut kauniin tanssillisen musiikkivideon asukseen.
Olavi Uusivirta kävi äskettäin julkaistun Ikuiset lapset –albuminsa tiimoilta esiintymässä Nova Stagella. Uusivirta yhtyeineen kiskaisi omien biisiensä lisäksi myös hillittömän hienon version Mikko Alatalon Hän hymyilee kuin lapsi –klassikosta.
Olavi Uusivirta piilottaa keräilysinkkuja ympäri Helsinkiä.
Olavi Uusivirta julkaisee perjantaina 11.4.2014 toisen videon Ikuiset lapset –albumiltaan.
Olavi Uusivirta tarjosi akustisen keikan Nova Stagella. Musiikkituottaja Samuli Väänänen ehti jututtaa Olavi Uusivirtaa hetkisen kappaleiden välissä bändin uuden levyn tiimoilta.