Ensi kertaa suomeksi kappaleen julkaissut Manna kävi Radio Novan Illan Eskon haastattelussa. Artisti kertoi kappaleen taustoista sekä vaikeudesta siirtyä kirjoittamaan kappaleita suomeksi englannin sijaan. Kuuntele koko haastattelu.
Soo Soo -sinkun julkaissut, uuden artistinimen käyttöön ottanut sekä laulukielen suomeen vaihtanut Abreu vieraili Radio Novan Illassa. Miten ikä on vaikuttanut artistin uran eri vaiheisiin? Entä millä periaatteilla hän lähti uudelleen studioon ja minkälainen tarina uuden sinkun takaa löytyy? Kuuntele koko haastattelu.
Uuden Tanssin sut pyörryksiin -kappaleen julkaissut Jonsu vieraili Radio Novan Illassa. Kyseessä on artistin toinen sinkku soolouralle lähdön jälkeen, mutta minkälaista palautetta Jonsu on saanut? Entä miltä tuntuu, kun bändi ei olekaan enää takana? Vai olisiko Indican paluu vielä mahdollista? Kuuntele koko haastattelu.
Uuden I Wrote A Song For You -sinkun julkaissut ja yhteiskiertueelle Mikael Gabrielin kanssa lähtevä Isac Elliot vieraili Radio Novan Illassa. Miten tämä yhteistyö sai alkunsa ja miten Isac näkee heidät combona? Mitä kaikkea Isac Elliotin uralla on luvassa lähitulevaisuudessa? Entä miten artisti näkee mahdollisen tauolle jäämisen? Kuuntele koko haastattelu.
Uuden Nelostie -sinkun yhdessä Juha Tapion kanssa julkaissut Brädi vieraili Radio Novan Illassa. Uuden biisin lisäksi keskustelua käytiin myös kummallisimmista keikkapaikoista sekä suomalaisen räp-kulttuurin muutoksista ja tulevaisuudesta. Kuuntele koko haastattelu.
Uutta musiikkia yhdessä Sini Yaseminin kanssa julkaissut Kasmir kävi Radio Novan Illan Okun ja Eskon vieraana. Mukana artistilla oli myös uusi perheenjäsen, Paavo-koira, joten keskustelut kääntyivät luonnollisesti myös lemmikkiarkeen. Miten koira mahtuu kiireiseen elämään? Entä millainen koiranomistaja Kasmir on? Tämän lisäksi keskustelua käytiin luonnollisesti myös uudesta Vanhaa sua -sinkusta. Miten Sini päätyi tähän mukaan? Entä millainen mies Kasmir on parisuhteessa? Kuuntele koko haastattelu.
Luovan tauon pitänyt Stina Girs vieraili Radio Novan Illassa. Uuden Mitä Madonna tekis -sinkun julkaissut laulajatar kertoi Okulle ja Eskolle, miksi hengähdystauko oli ajankohtainen ja mitä kaikkea sen jälkeen on tapahtunut ja miltä tämä kaikki tuntui? Entä kuinka paljon artistia yhdistetään vielä Idols-kilpailuun? Kuuntele koko haastattelu.
Radio Novan 20-vuotis syntymäpäivilläkin esiintynyt Hurts saapuu konsertoimaan Suomeen 8.11. Radio Novan Illoissa on ollut mahdollisuus voittaa itselleen bändin levyjä sekä lippuja konserttiin. Tiistai-illalla kisaan osallistui Meri, joka tiesi kaikkiin kysymyksiin oikeat vastaukset, ja kuittasi itselleen Meet & Greet -liput! Kuuntele voittopuhelu kokonaisuudessaan!
Reckless Love -yhtyeen keulahahmo Olli Herman vaihtoi laulukielen suomeen ja julkaisi uutta musiikkia. Herman kertoi Radio Novan Illan Oku Luukkaiselle ja Esko Eerikäiselle musiikin olevan hänen tapansa käsitellä omia tunteitaan, ja siitä Hei vaan moi -kappaleessa onkin kyse. Biisi nimittäin kertoo Hermanin suuresta elämänmuutoksesta, avioerosta, ja sen tuomista fiiliksistä.
Parhaillaan käynnissä olevassa Helsinki International Horse Show'ssa nähdään maailman parhaita ratsastajia sekä Radio Novan Illan Oku Luukkainen ja Esko Eerikäinen. Oku soitti Olga Temoselle, jolle hevoshulluus iski jo 3-vuotiaana. Millainen on Olgan ensimmäinen muisto hevosiin liittyen? Mikä hänen mielestään tekee hevosista ja ratsastuksesta kiehtovaa? Entä mitä hän odottaa tältä tapahtumalta? Kuuntele koko haastattelu.
Laulaja-kitaristi Rosa-Maria ja räppäri Tiia Karoliina tapasivat kolme vuotta sitten toistensa keikoilla, jonka jälkeen syntyi myös uusi kotimainen kokoonpano Sitku. Uuden Hirveä pari -sinkun julkaissut duo kävi Radio Novan Illassa Okun ja Eskon vieraana. Mistä räppiä ja poppia musiikissaan yhdistävä Sitku keksi nimensä? Entä millaisia suuria uutisia he paljastivat heti haastattelun kärkeen? Kuuntele koko haastattelu.
Uuden Mä vedän näin -biisin julkaissut Petra vieraili Radio Novan Illassa. Musiikin lisäksi esille nostettiin myös erittäin tärkeä aihe -koulukiusaaminen. Miten tämä vaikuttaa Petraan ja miten hänen mielestään asiaan pitäisi tarttua? Entä miten artisti kokee omat epävarmuutensa? Miltä näyttää tulevaisuus? Kuuntele koko haastattelu.
Radio Novan Illan Oku ja Esko ovat huolissaan ilmaston lämpenemisestä, joten he soittivat meteorologi Joanna Rinteelle, ja kyselivät mihin kaikkeen ilmastonmuutos vaikuttaa ja mihin tulisi varautua. Kuuntele haastattelu.
Ensimmäinen suomalainen supersankarielokuva Rendel sai ensi-iltansa 22.10. ja ennakkonäytökset mukaan lukien elokuvalla on viikonlopun jälkeen jo yli 4400 katsojaa. Elokuva on tuotettu ilman Suomen Elokuvasäätiön tukea, ja sen budjetti oli noin 1,5 miljoonaa euroa. Radio Novan Illan Oku ja Esko soittivat ohjaaja Jesse Haajalle ja tiedustelivat, mihin budjetti käytettiin. Entä onko ohjaajalla motivaatiota tehdä vielä uutta elokuvaa ja nähdäänkö Okua ja Eskoa mahdollisesti Rendel 2:ssa? Kuuntele haastattelu.
Uuden Ääni -albumin julkaissut Jonna Tervomaa kävi Radio Novan Illan Okun ja Eskon vieraana. Syvällistä keskustelua käytiin niin musiikista yleensä kuin uuden levyn tekoprosessistakin. Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
25.-26.8. Helsingin Suvilahden We Love the 90's -festareilla pääsee yhdeksänkymmentäluvun tunnelmiin muun muassa Jyrki-loungessa. Jyrki on yksi legendaarisimmista suomalaista tv-ohjelmista. Mistä suosio johtui? Miksi ohjelma lopetettiin? Oku Luukkainen ja Esko Eerikäinen ottivat yhteyttä Antti ”Pizza” Pekkariseen, joka oli yksi ohjelman juontajista. Mitkä haastattelut ovat painuneet parhaiten Pizzan mieleen? Kuuntele koko haastattelu yläpuolelta.